Šta je novo?

Gothic 3?

Ubedjen sam da nema vise orkova u Nordmaru a meni i dalje stoji otvoren quest "oslobodi Nordmar":mad: .Jedino ne znam sta je sa onima koji stoje na kraju mape,tamo gde mozete skroz da izadjete i nema vas na mapi.Za njih bas nisam skroz siguran da sam ih sve pobio jer je bilo iz nekoliko navrata ali sad ih vise nema tamo:wall: .

Ubedjen sam da nema vise orkova u Nordmaru a meni i dalje stoji otvoren quest "oslobodi Nordmar":mad: .Jedino ne znam sta je sa onima koji stoje na kraju mape,tamo gde mozete skroz da izadjete i nema vas na mapi.Za njih bas nisam skroz siguran da sam ih sve pobio jer je bilo iz nekoliko navrata ali sad ih vise nema tamo:wall: .

Isti slučaj je i kod mene! Samo se vrtim u krug. Moguće da je bug u pitanju, što me i nebi iznenadilo jer već 2 puta sam morao koristiti konzolu.

Isti slučaj je i kod mene! Samo se vrtim u krug. Moguće da je bug u pitanju, što me i nebi iznenadilo jer već 2 puta sam morao koristiti konzolu.

A jeste li isli na ona mesta oznacena na mapi sto je Accuphase okacio? Meni su jedini preostali oni sa brojem 4, koji se nalaze skriveni skroz u podnozju planine. Zavirite tamo!
Kad sam njih eliminisao, kvest je uspeo.

Sad sam krenuo malko da ponovo pikam G2 NOTR kao mage (1.put). Moram da priznam da mi je i dalje bolji feeling i zanimljivije od G3-a...Ipak mi je bolji stari stil igre, dakle izaberes guild i to ti je, imas posebne kvestove, armore itd.U trojci maltene mozes da radis sve za svakoga, sto malo ubija volju za replay-om igre...

A jeste li isli na ona mesta oznacena na mapi sto je Accuphase okacio? Meni su jedini preostali oni sa brojem 4, koji se nalaze skriveni skroz u podnozju planine. Zavirite tamo!
Kad sam njih eliminisao, kvest je uspeo.

Hmmm,imam u questovima 4 kampa resena,znaci da je do mene.Taj sam resio o kome ti pricas.Jedino koji mislim da nije resen je broj 3.Tamo sam bio jednom i pobio neke.Mislim da nisam sve,sad ih vise nema tamo uopste!!Ako je to onaj deo gde kad prodjes taj kamp izadjes skroz sa mape...

da li je neko od vas nashao negde orc mercenery armor ? onaj najaci armor u igrici?

Upravo sam video pod "Coming Attraction" na zest-u da ce biti original.Tajlandsko izdanje koliko vidim tako da ocekujem povoljnu cenu.Ima da padne kupovina:)

Upravo sam zavrsio igru,onako kako je to Xardas zamislio:d .Bilo je ovo jedno sto i kusur satno uzivanje....:Klanjanje .Svaka im cast na svemu,na najboljoj prici i atmosferi:Klanjanje Ne bih ovaj put o optimizaciji:mad: ,preziveo sam nekako.

Nego ako moze neko spoilerom,imam sejvova koliko ti dusa zeli,da mi odgovori na jedno pitanje?Jel velika razlika u kraju ako to odradim sa/preko Rhobara ili kako vec moze?

:wave:

Hvala ti brate nasao sam :D , E a jel znas mozda sta treba da uradim ..ne znam kako da ti objasnim ali ytreba da otvorim neki portal, prvo se peglam sa nekim shadow beasts i nekim rhino'sima i onda picis i tu su ogromne stene kada dodjem do kraja imam opciju open portal,ja kliknem ali nece ..:wall:

hahahaha,pa to je sam kraj igre...

Drugarice i drugovi meni Gothic 3 US® stize 12. decemba. Da igram bwe ko chovek. :D

Poslednja izmena:
Nego ako moze neko spoilerom,imam sejvova koliko ti dusa zeli,da mi odgovori na jedno pitanje?Jel velika razlika u kraju ako to odradim sa/preko Rhobara ili kako vec moze?

:wave:

SPOILER ?

Pa i nije, razlikuje se u svega par slicica, al u sustini, kraj je isti, jedino sto su orkovi proterani...

p.s. Kako ubacite to dugme "show" za spoilere ? :)

^^^^
Kucas ["Spoiler]tvoj text[/Spoiler"] samo bez ovih navodnika .
:d :d

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Realno.

Brate ja sam i presto da je igram.Smorila je ovo je definitivno uzas.Za one koji su igrali keca i dvojku ovo je sramota ,znaci ovo je trebao da bude prvi deo ,onako totalno woonashki arkadizovano trs trs aaa trs trs aaa trs trs aaa (posle 4ipo sati) 3 linije texta pa idemo opet 4ipo sata trs trs aaa lol 11 lvl ja arena champion svuda bijem orkove ko da su moljci a onda , aONDA, LEET VUK!! omg koji mi blago receno j**e kevu i tako do 50og lvl kada se najzad nabudzim pa mogu da im ***** nanicu ,ALI eto ti LIONS ma daj bre sve je izgubilo smisao.Spike ima malo tako da i zaboravis o cemu se u stvari radi smaras se po sumi sa zivotinjama ko neki ***** itd....
Ima ljudi koji se ne slazu sa mojim vidjenjem ali nemojte da me flejmujete sa quote jer ovo je moje vidjenje i necu da ga objasnjavam tako da mojne da me smarate:D

Brate ja sam i presto da je igram.Smorila je ovo je definitivno uzas.Za one koji su igrali keca i dvojku ovo je sramota ,znaci ovo je trebao da bude prvi deo ,onako totalno woonashki arkadizovano trs trs aaa trs trs aaa trs trs aaa (posle 4ipo sati) 3 linije texta pa idemo opet 4ipo sata trs trs aaa lol 11 lvl ja arena champion svuda bijem orkove ko da su moljci a onda , aONDA, LEET VUK!! omg koji mi blago receno j**e kevu i tako do 50og lvl kada se najzad nabudzim pa mogu da im ***** nanicu ,ALI eto ti LIONS ma daj bre sve je izgubilo smisao.Spike ima malo tako da i zaboravis o cemu se u stvari radi smaras se po sumi sa zivotinjama ko neki ***** itd....
Ima ljudi koji se ne slazu sa mojim vidjenjem ali nemojte da me flejmujete sa quote jer ovo je moje vidjenje i necu da ga objasnjavam tako da mojne da me smarate:D
decko a sto si nervozan?:D:D
opet nisi sejvovao na vreme?:)
ahahahahahahaha

Poslednja izmena:
Par sitnica iz odličnog IGN prikaza:

The game's need to stay true to realism is starkly contrasted by the combat, which proves strikingly shallow and glitchy. Just to give you an idea, we were able to slaughter the entire town of Trelis by repeatedly clicking the left mouse button to kill an opponent with sword swings, running and hiding behind a wall, and then repeating. Pressing and holding LMB allows for a power swing, parrying with a weapon or shield is accomplished by holding the RMB, and from there a quick strike can be initiated with a LMB click. Even with these options, nothing remains as effective as jamming LMB. The game automatically directs you to an opponent should there be a group around, and you can switch up targets if you like by turning your character around. While locked in, nobody else will attack you unless they're firing arrows or magic blasts. As a result, you can stand in a group, target one foe, and initiate a barrage of LMB strikes, taking down one opponent after another. A humanoid's general reaction is to block, a beast's general reaction is to back up. As long as you continue to hit LMB, you'll occasionally pierce their flesh with your weapon. Though this method proves amazingly effective, opponents humanoid and beast alike will occasionally unleash a practically unblockable series of attacks that more often than not kill your character. This seemed to be especially true of beasts. Either way, combat is reduced to a trivial affair where you jam LMB, run and heal, run back in, jam LMB, and win. If this game is trying to mimic how a real world functions, how does it fit that one man is able to take down an entire town by doing figure-eight's with a bladed weapon?

Magic and bow options are available as well, and both can do big amounts of damage. However, both require you to be at a distance from your opponents. This seemed to be possible with beasts as they tended to move more slowly. With speedy humanoids combat quickly moves to close range, requiring you to switch to melee and start up another brainless LMB click-fest. Regardless of who you're fighting, you can count on numerous bouts of retaliation attacks that can't be anticipated, resulting in your death and a game reload.
Pretpostavljam da je ocenjivana USA verzija. Drugim rečima, ništa od Gothica 3 za mene i nekakvih nadanja, ništa nisu poboljšali, ode na uninstall definitivno...

Ne postoji "USA" verzija. Postoje samo verzije sa nemačkim i engleskim glasovima, ukupno dve. Sve ostalo u igri je identično između te dve. Jedine su razlike primetne između revizija, tri do sada (v1.07, v1.08 i v1.09).

Sledeća zakrpa (v1.xx) bi trebalo da se pojavi u roku od nedelju dana, sudeći po nekim informacijama. Ali to naravno nije sigurno, a nešto se i ne trude da objave listu predviđenih promena.

Poslednja izmena:
Naravno, pri čemu je govoreno da će "USA verzija", odnosno ista igra koja će biti objavljena u USA, biti dodatno zakrpljena i sređena. Samo sam hteo da kažem da je definitivno to to, te da neće biti ispravki kakvim sam se nadao...a naravno da je to i dalje engleska verzija, samo sa kojim patchem integrisanim viška.

prelepa grafika, odradjeno okruzenje neverovatno dobro, ja se skroz istripujem da sam tamo negde kad udjem u grad koji vrvi od ljudi i nekih kao desavanja... ali sve ostalo je uzasno... isprva sam bio pozitivno iznenadjen, ali smori jako brzo....

Naravno, pri čemu je govoreno da će "USA verzija", odnosno ista igra koja će biti objavljena u USA, biti dodatno zakrpljena i sređena. Samo sam hteo da kažem da je definitivno to to, te da neće biti ispravki kakvim sam se nadao...a naravno da je to i dalje engleska verzija, samo sa kojim patchem integrisanim viška.

USA verzija je ova koju ti imas sa 1.09 update-om.Nista drugo.

Poslednja izmena:
USA verzija je ova koju ti imas sa 1.09 update-om.Nista drugo.
Pa to :) Opet osećam potrebu da se objašnjavam, verovatno opet bez razloga. Naravno da nije urađena drugačija igra pa plasirana tamo, nego se pod USA verzijom smatra ova ista sa integrisanim zakrpama. I to je to...

Ne sa svim zakrpama. Kupci u Sjedinjenim državama dobijaju v1.08 reviziju igre na DVD-u.

znaci performance wise i balance wise nista nije krpljeno niti ce biti ? Ajaoo...vec mesec dana cekam i nadam se da ce izaci neki patch koji ce ovu igru popraviti tako da ispadne ono sto je i najvljivano...Kanda cu instalirati ponovo Oblivion i onu ekspanziju da me mine zelja za RPG-om

Pa to :) Opet osećam potrebu da se objašnjavam, verovatno opet bez razloga. Naravno da nije urađena drugačija igra pa plasirana tamo, nego se pod USA verzijom smatra ova ista sa integrisanim zakrpama. I to je to...

Nista,udri po Knights of the Nine,evo ja sam poceo pa ako negde zapnem da imam koga da pitam:D .

Nista,udri po Knights of the Nine,evo ja sam poceo pa ako negde zapnem da imam koga da pitam:D .
U svojoj neumitnoj žeđi ja krećem ispočetka, pa ti vidi šta ćeš :d Samo sa drugačije orijentisanim karakterom. Ako ništa, mislim da je Voodoo već odradio :)

For the record, to je onaj isti Voodoo koji je pričao da je Oblivion bezveze, kako je truo, kako ga podseća na srednjevekovnu Englesku, kako su kvestovi dosadni i sl. :)
Šta se desilo u međuvremenu da promeni mišljenje? Pokrenuo je igru :D Mada ne treba isključiti ni novu konfiguraciju, sa ubitačnim Sempronom i blještećim 7300 GT koji su zamenili Celeron M 1.4 + Radeon 9550 "na kojima je gameplay bio dosta gori" :d

Ahahah :d
Pa na ovom forumu smo više desetina puta utvrdili da su Gameplay i Hardver u vezi G = k * H, gde je k pozitivna konstanta :)

Nazad
Vrh Dno