Upravo predjoh Gothic 3. Level sam 76 sa oko 360.000 u kesu.
Oslobodih celu Myrtanu, recimo i Nordmar, pa i Varant (ostala mi Ben Sala), zavirio sam skoro u svaki cosak mape i skoro svaku zivotinjku sam smaknuo, otvorio skoro svaki kovceg.
Moram da priznam da mi je najbolji feeling bio u Nordmaru, mjuza je super, napeta, pa snezni predeli - jednom recju mistika
Sta da kazem, malo sam razocaran krajem i nacinom na koji je prikazan...Nekako je brzo dosa

cekivao sam neki veci zaplet (kao u kecu kad Gomez pokolje Fire Mage-ove),
mnooogo vecu ulogu Xardasa(doduse igrao sam kao poklonik Innosa iliti kao good guy) i glavnih (starih) junaka.Ovako ispadose totalno marginalni i nebitni.
Takodje, ne uklapa mi se ranija uloga orkova sa ovom ovde..Ocekivao sam nesto kao u kecu da cu naci neki ultimate armor/weapon bitan za glavnog baju, kad ono - cvrc

Citao sam da postoji neki mac Wrath of Innos, al' od njega nisam cuo ni 'W' iako sam igrao za Innosa.
Na zalost, kraj je takav da verujem da je ovo poslednja epizoda Gothica.Cak ne znam ni da li uopste ima mesta za ekspanziju..Mozda urade nesto kao u dvojci, pa dodaju neki sporedni svet koji nema veze sa glavnom pricom.
Sve u svemu, odlicna igra, uzivao sam igrajuci.Ali ipak, ostaje pitanje od milion dolara:
Ko je (i gde je ) dodjavola 12. paladin?!!!
Samo njemu, ako uopste postoji, nisam urucio Blessed Chalice...
E, da, obavezno zavirite u kovceg kod Gonzalesa u Mora Suli!