amnesia|blah
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2006
- Poena
- 304
Imas malo krvi, budzi krv. Sto se tice uletanja medju pet vukova, ukoliko ne mozes da se snadjes nece ti pomoci ni stoti lvl.Koji level mi treba da bih mogao da uletim medju 5 vukova a da me ne osakate?Tj. znam da level mnogo nema veze sa time vec vise koje stvari sam izucio,pa ako neka zna odgovor neka napise.
Koji level mi treba da bih mogao da uletim medju 5 vukova a da me ne osakate?Tj. znam da level mnogo nema veze sa time vec vise koje stvari sam izucio,pa ako neka zna odgovor neka napise.
1. Kako da izrokam krave u Monteri?
2. Gde se nalazi Domenik farm u Monteri(dobio sam quest da pokupim reket)?
3. Zasto me Orkovi napadaju kada odem gore u Nordmar tj. kada prolazim kroz onu pecinu u Wolf Clanu?
4. Pokupio sam ono pismo iz kovcegu koji se nalazi iza arene u Monteri ali ni lik cije je vlasnistvo ni Marik ne daju 5 para za njega, kao da je nebitno a u pismu pise da Marik ne sme da zasna za njega.
2. Gde se nalazi Domenik farm u Monteri(dobio sam quest da pokupim reket)?
3. Zasto me Orkovi napadaju kada odem gore u Nordmar tj. kada prolazim kroz onu pecinu u Wolf Clanu?
kao sto rece starac nikako se ne oslanjajte na taj "backup"program je dobar samo zbog tweakova inace nista ne backapuje kako treba meni su otisli tako par puta quick saveoviI ovi programčići za backup su nepouzdani.
2) Treba da pobijem sve orkove u Nordmaru, al' jednostavno ne mogu da ih nadjem sve (ili bar mislim, mozda mi se i zabagovao kvest).Obisao sam (gotovo) ceo Nordmar, pobio sve sto mrda, al' kvest mi i dalje stoji otvoren.Moze li neko da mi kaze tip ili dva gde su mozda neki zabaceni orkovi.Mozda su mi promakli...
1. Kako da izrokam krave u Monteri?
4. Pokupio sam ono pismo iz kovcegu koji se nalazi iza arene u Monteri ali ni lik cije je vlasnistvo ni Marik ne daju 5 para za njega, kao da je nebitno a u pismu pise da Marik ne sme da zasna za njega.
1) Drugi kvest koji ti da Hatlod u Sildrenu, treba nesto da mu donesem za brod (iz pustinje), al' nemam pojma ni sta je i ni gde je?!
2) Treba da pobijem sve orkove u Nordmaru, al' jednostavno ne mogu da ih nadjem sve (ili bar mislim, mozda mi se i zabagovao kvest).Obisao sam (gotovo) ceo Nordmar, pobio sve sto mrda, al' kvest mi i dalje stoji otvoren.Moze li neko da mi kaze tip ili dva gde su mozda neki zabaceni orkovi.Mozda su mi promakli...
3) U Ben Sali, ako se ne varam, teba da nadjem liku "Looted goods" (tako se i zove kvest).On kaze da su ga na putu van grada startovali undeadovi i da su tu negde i njegova dobra, al' ne da mi sa da ih nadjem.
E, da, procitao sam na starnom forumu da je skil "Improve armor" definitivno zabagovan i da ne postoji niko ko ga treniraIzgleda da to nije jedini nepostojeci skil...
Cini mi se da neko od Hashishana trenira pravljenje eksplozivnih strela. Nisam siguran ko ali sam naleteo na jednog alhemicara koji to trenira.Da, taj skil ne radi, takođe ni pravljenje otrovnih/eksplozivnih strela. Trebalo bi (po najavama) da bude ispravljeno u nekom sledećem patch-u.
Cini mi se da neko od Hashishana trenira pravljenje eksplozivnih strela. Nisam siguran ko ali sam naleteo na jednog alhemicara koji to trenira.
Zelim samo da kazem da ja igram na max SVE ali sam morao da dodam josh 1 gb rama i imam oko 30 fps prosecno moze da skoci do 50 i da padne do 22 to je opseg.Eto ako je nekoga zanimalo kako radi na dobroj konfiguraciji odgovor je da isto kao i kod njega samo sto je bolja grafika ali rami mi fale definitivno ali sada sa 2 gb rama nikakav problem.![]()
Kada izađeš iz grada, skreni desno, i idi pored padine samo pravo, posle nekog vremena ćeš naleteti na pećinu sa lopovima (položaj je otprilike između Ben Sala i Lago).
Pokupi mapu iz njegovog inventara, ako nije nestao.@Accuphase
Hvala na mapi i ovoj slici, uspeo sam da resim i kvest sto se tice oslobodjenja Nordmara i ovih bandita (nikad ne bih ni pomislio da su pod zemljom).Ne znam kako, al uspeo sam jedino da propustim orkove u Nordmaru oznacene na mapi sa 04.Sto se tice Hatloda i kvesta sa brodom, njega necu moci da resim, jer sam odavno smaknuo onog Hashashina...
Ljudi ne mogu da nadjem glupi sulphur mineA treba mi da resim kvest u onom gradu nesto na G.... sve sam ostalo odradio ne mogu to da nadjem,znam gde je wolf mine,znam gde je gold mine ,cak sam pokrenuo onaj jedan gde je bio brat od onog hashishina ali ne mogu da nadjem sulphur....
.ne znam kako da ti objasnim ali ytreba da otvorim neki portal, prvo se peglam sa nekim shadow beasts i nekim rhino'sima i onda picis i tu su ogromne stene kada dodjem do kraja imam opciju open portal,ja kliknem ali nece ..:wall:
Ma opusteno Sale,mojne da se nervirasJa cu da popi**im vise od ovih save bug-ova.....svaki 2-3 save "ding" izbaci me iz igre i eto ode save:wall: smarac ,em su arkadizovali igru pricu su smorili ni nema je samo ides "trs trs ahhh trs trs ahhh,ubijam likove i orkove na keca,undedove sve sto na 2 noge hoda a onda dodje divlja svinja i smori me, EM STO NISU MOGLI NORMALNO SAVE DA NAPRAVE ..........!!!!!!!![]()
Okay, I can't believe this....I just installed the US version of Gothic 3.
1) I was able to use the 1.08 no-dvd crack from gamecopyworld. Even though there isn't a US 1.08 update.
2) It is very playable with high settings on my med. grade PC
3) When I had the Euro. version I had to apply every patch and do .ini tweaks to get it to run. This is running fine out of the gate.
4) The only conclusion I can draw is that the US version has been tweaked and patched before it was released!?
Anyone having trouble with the Euro. version....try the US version
When I uninstalled the Euro.version after I re-booted I deleted the Gothic 3 folder...then installed the US version. Back to the game. I will report anything worth reporting as I progress.
Pa EURO verzija 1.08 = US verzija, nista cudno. Inace, trebalo bi da cetvrti patch stigne za jedno 2-3 nedelje.
3) When I had the Euro. version I had to apply every patch and do .ini tweaks to get it to run. This is running fine out of the gate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari