Šta je novo?

Google Voice Search i na Srpskom ;)

Ja nemam izabiranje jezika kada držim mic, odmah kreće sa "slušanjem".
A deaktiviranje eng mi ne odgovora, jer ne mogu da koristim tastaturu koja izdvojene šđčćž.

6df50088-60cc-29eb.jpg

Ja držim i eng i srpski, pa biram pri unosu, na ovom ekranu. Srpski, bez naših karaktera, mislim da nije moguć, ali to mi je i logično

Ne znam da li je jb ili poslednjeg SwiftKey, ali kod mene nije tako. :D

SwiftKey je ažuran, kupljen
Još sam na ICS, mora da je to

Ja nemam izabiranje jezika kada držim mic, odmah kreće sa "slušanjem".
A deaktiviranje eng mi ne odgovora, jer ne mogu da koristim tastaturu koja izdvojene šđčćž.

Kada se pokrene" slusanje" tapni prstom na mikrofon i treba da ti ponudi opcije.
Ja sam na JB sa kupljenim SwiftKey - om.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1345453611080.jpg
    uploadfromtaptalk1345453611080.jpg
    44.2 KB · Pregleda: 299
  • uploadfromtaptalk1345453624913.jpg
    uploadfromtaptalk1345453624913.jpg
    47.3 KB · Pregleda: 273
  • uploadfromtaptalk1345453643631.jpg
    uploadfromtaptalk1345453643631.jpg
    61.4 KB · Pregleda: 276
jel uspeo neko da osposobi google now na srpskom ?:)

Kako to misliš? Google now radi na srpskom od vremena kada je izašao update, samo što mi nemamo kartice koje se pojavljuju kao kada pitaš nešto na engleskom, već samo obične google rezultate.

meni ne radi srpski na google now :( sve na eng radi :(

Jel se događa još nekom da mu stalno vraća jezik na Engleski? Svaki put kad hoću da ga isprobam, moram u podešavanja da prebacim nazad na srpski.

Kako stavljate tacku, upitnik ili uzvicnik? Ja svaki put kad kazem tacka on napise tacka umesto da stavi tacku..
I koja je komanda da posalje poruku nekom?

Steta sto to nema al dobro sta je tu je, bar dobro prepoznaje govor.

Da li je neko provalio kako da ukuca . , ? ! u sms? Kada mu kazem tacka on ispise slovima :(

Jel izasla verzija za poruke ili samo search net?

Ma kuca i u porukama. I to prepoznaje bas fino reci :). Jedino sto znakove interpunkcije moras sam da stavis :(

Nazad
Vrh Dno