Kod mene na Nexus-u ima Srpski, a nikakav apdejt nisam dobio (ili nisam primetio), verovatno zato što je na njemu JB. I dobro radi.
Ja sam posle brisanja cache-a iz app-a i restarta telefona dobio, tako da odradite to i pojaviće se.
To je rešenje, hvala.
Nažalost ne i kod mene... :-(
Siguran sam...Jesi siguran da si iz dobre app obrisao keš. Da se nisi zaleteo na ovu prvu.
Nemam srpski jezik. Probao sam i reinstaliranje aplikacije i brisanje cache-a i nista. GB je u pitanju.
Nemam srpski jezik. Probao sam i reinstaliranje aplikacije i brisanje cache-a i nista. GB je u pitanju.
radi na GB, ja imam zte skate na oficijalnom 2.3.4 i radi....Izgleda da ne radi na GB-u, ali mislim da sam pročitao da to podržava od 2.2 verzije odnosno Froyo-a...
radi na GB, ja imam zte skate na oficijalnom 2.3.4 i radi....
a jel ti telefon ima lokalizaciju na srpski? ako nema srpski menu, onda nece imati ni voice...
Google Now radi lepo, ali SwiftKey je katastrofa.
E to sam i ja provalio. Meni nema srpske lokalizacije iako je zvanični Telenorov ROM u pitanju, samo što sam ja prilikom pokretanja odabrao englesku lokalizaciju. Sad mi to padne na pamet i odem u podešavanja da promenim na srpski da vidim hoće li onda, kad ono prc... lokalizacija nestala...
Ja nemam srpsku lokalizaciju i radi. JB
Ja nemam srpsku lokalizaciju i radi. JB
I SwiftKey voice input na srpskom radi dosta dobro. Neko je već napisao podešavanje unutar SwiftKey.
Prvo u Advanced uključiš Voice Recognition.
Uđeš u neki input field, recimo sms. Long press na mikrofon, pojavi se odabrani jezik, imaš drop down, odaberi srpski. Lepo radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari