Šta je novo?

Google Voice Search i na Srpskom ;)

Primetio sam da je kod diktiranja poruke i "pretrage" ovo totalno druga stvar. Pretraga radi stvarno OK za prvu verziju, ali zato u porukama ne moze nista da pogodi. Mada sve jedno necu koristiti :zgran:

Ja i dalje nemam hmmm...

Ја пробао на Skate -y са mokeeos ромом и поруке ми раде одлично као и претрага, још када бих могао да позивам гласовно било би екстра.Једино не знам како да гласовно кажем тачка, зарез и остале знакове, а да се то унесе као знак а не као реч.

Poslednja izmena:
Na s3 sa stock GB romom nemam srpski, na sgt+ sa stock austrijskim ics imam!?

Ja sam posle brisanja cache-a iz app-a i restarta telefona dobio, tako da odradite to i pojaviće se.

Ja npr imam srpski jezik u "voice search-u" ali je neupotrebljiv od kako sam flesnuo google now.. ICS, nije JB u pitanju... U Google now nemam opciju za srpski jezik.. Jel ovo normalno?

Nažalost ne i kod mene... :-(

Jesi siguran da si iz dobre app obrisao keš. Da se nisi zaleteo na ovu prvu.
4df316b3-c739-90b8.jpg

4df316b3-c74e-e9c6.jpg

Nemam srpski jezik. Probao sam i reinstaliranje aplikacije i brisanje cache-a i nista. GB je u pitanju.

Jezivo koliko dobro radi. Mislio sam da ce biti na granici neupotrebljivosti kao i ostali voice servisi kada je nas jezik u pitanju. Daleko je od idealnog ali ukoliko se bude koristilo mislim da ce za neke kucanje poruka postati znatno lakse.

Nemam srpski jezik. Probao sam i reinstaliranje aplikacije i brisanje cache-a i nista. GB je u pitanju.

Izgleda da ne radi na GB-u, ali mislim da sam pročitao da to podržava od 2.2 verzije odnosno Froyo-a...

Google Now radi lepo, ali SwiftKey je katastrofa.

Powered by Jelly Bean HD2

radi na GB, ja imam zte skate na oficijalnom 2.3.4 i radi....
a jel ti telefon ima lokalizaciju na srpski? ako nema srpski menu, onda nece imati ni voice...

E to sam i ja provalio. Meni nema srpske lokalizacije iako je zvanični Telenorov ROM u pitanju, samo što sam ja prilikom pokretanja odabrao englesku lokalizaciju. Sad mi to padne na pamet i odem u podešavanja da promenim na srpski da vidim hoće li onda, kad ono prc... lokalizacija nestala...

Google Now radi lepo, ali SwiftKey je katastrofa.

I kod mene.

E to sam i ja provalio. Meni nema srpske lokalizacije iako je zvanični Telenorov ROM u pitanju, samo što sam ja prilikom pokretanja odabrao englesku lokalizaciju. Sad mi to padne na pamet i odem u podešavanja da promenim na srpski da vidim hoće li onda, kad ono prc... lokalizacija nestala...

Ja nemam srpsku lokalizaciju i radi. JB

ja imam voice input u sms-u ali google now nemam srpski :D

I SwiftKey voice input na srpskom radi dosta dobro. Neko je već napisao podešavanje unutar SwiftKey.
Prvo u Advanced uključiš Voice Recognition.
Uđeš u neki input field, recimo sms. Long press na mikrofon, pojavi se odabrani jezik, imaš drop down, odaberi srpski. Lepo radi.

Poslednja izmena:
Meni blokira kod tog izbora srpskog, tj vraca na engleski konstantno.

Probaj da deaktiviraš engleski, ostavi samo srpski

Heh, volšebno mi se pojavo Srpski (Serbian, Cyrillic), da ga hebem ne znam kako :D.

I SwiftKey voice input na srpskom radi dosta dobro. Neko je već napisao podešavanje unutar SwiftKey.
Prvo u Advanced uključiš Voice Recognition.
Uđeš u neki input field, recimo sms. Long press na mikrofon, pojavi se odabrani jezik, imaš drop down, odaberi srpski. Lepo radi.

Ja nemam izabiranje jezika kada držim mic, odmah kreće sa "slušanjem".
A deaktiviranje eng mi ne odgovora, jer ne mogu da koristim tastaturu koja izdvojene šđčćž.

Nazad
Vrh Dno