***, da li je moguce da nisi stavio ikonice (i vidzet) u prvi red i pravis me budalom da trazim gde je kod mene greska.Ovako kod mene izgleda
![]()
Probaj da instaliraš fleš samostalno. I dalje mi javlja da mi treba, ali mi npr. Youtube preko Opere sada radi.Инсталирао и реинсталирао нема више, пише да ми треба adobe flash player 11+ што сам и пре имао када флеш није био инсталиран. Ово је један од главних разлога што сам узео Нексуса и иначе Андроид таблет пре iPad-а.
***, da li je moguce da nisi stavio ikonice (i vidzet) u prvi red i pravis me budalom da trazim gde je kod mene greska.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535997
Koliko vidim ne mogu da se preklope u portrait već samo u landscape.
![]()
![]()
Инсталирај Nexus root toolkit, па драјвере па врати на фабричко стање из самог toolkita ћеш имати опцију да ти убаци 4.4 и нa крају рутуј из исте апп. Не може простије али губиш све податке и сетовања. Све ово радиш из исте апп без дирања таблета и не треба ти ота. Мене је нешто опасно зезало и само овако сам успео.
Radi potvrdjeno.
GEL verzija kod mene flešovana, a koliko vidim u temi obe rade normalno kod xda članova.
Jesi li uradio wipe cache i data?
Koja je verzija bootloadera i TWRP kod tebe?
...i treba li da ikonice za wi fi i bateriju budu bele ili kao nekad plave?
Koliko vidim ne mogu da se preklope u portrait već samo u landscape. I čak i da je tako mogao si odmah da napišeš (pre par dana) a ne na moje pitanje o preklapanju da kažeš da je kod tebe ok. Nema potrebe da idemo dalje u polemiku. Čisto da ljudi znaju šta će da dobiju u landscape sa GEL-om. Na onom xda linku lepo piše GEL je iščupan iz n5 i nije optimizovan za tablete. Probaću kasnije na n4 jel ista situacija.
![]()
![]()
Chronus sa g play
Probaj da instaliraš fleš samostalno. I dalje mi javlja da mi treba, ali mi npr. Youtube preko Opere sada radi.
www.teamandroid.com/2013/11/01/install-flash-player-nexus-5-android-44-kitkat/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari