Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Hvala poolmaker.. Ma znam da moram ali najteze pocetak ne znam kako da krenem a znam da mogu svragat uredjaj pa valja bit oprezan!

Dovoljno vladaš engleskim?
Poznato ti je šta je šta.. šta znače bitni termini root, custom recovery, bootloader..?

Ako je odgovor da onda samo polako pročitaš uputstva više puta i doslovno ih se pridržavaš.

Ako odgovor nije pozitivan onda moraš da učiš ako hoćeš da otkloniš rizik "svragavanja" svoga uredjaja :)

Ali kao što rekoh ako shvataš šta je šta i doslovno se pridržavaš uputstava rizik da brickuješ tablet je praktično nepostojeći.
Pogotovo kod Nexus telefona i tableta, oni su dosta zahvalniji (od HTC-a na primer) za flešovanje jer su i zamišljeni kao developerski uredjaji.

Mozda je bilo pre al vratio sam par strana u nazad i nisam nasao. Kako sada da dpbijem onaj novi launcher sa transparent nav i status....?

Kad kazem sad, mislim na stock 4.4 koji je dosao sa OTA...

Meni posle upgrade-a na 4.4. nesto cudan "touch sound". Nije da nesto posebno smeta al bih vise voleo da je ostao isti. Jel ima jos neko slican problem ?

Za 3G modele samo najavljen valjda ce brzo,za wifi pre 10 dana a vec od juce i kod nas

Poslednja izmena:
То што ти нуди, то сигурно немаш, без обзира што пише да је 4.3 верзија. Гарант је неки "minor update" у питању.

Инсталиран то што ти је понудио па пробај опет, можда добијеш 4.4, ко зна :)

Dobio ota i pljas! Ovo samo memo može da se dogodi...
umesunu7.jpg

Bar se sam retartovao posle par minuta.

То што ти нуди, то сигурно немаш, без обзира што пише да је 4.3 верзија. Гарант је неки "minor update" у питању.

Инсталиран то што ти је понудио па пробај опет, можда добијеш 4.4, ко зна :)

Ма инсталирао сам пар пута, увек је исто. Има ли неки сток 4.4. који бих могао да флешнем преко рековерија?

Ма инсталирао сам пар пута, увек је исто. Има ли неки сток 4.4. који бих могао да флешнем преко рековерија?

Komentar #4524, upravo ono što ti treba.

Ovako kod mene izgleda
8u6e9a6u.jpg

***, не могу да верујем, ево једва убацих овај 4.4 и ставим онај ГЕЛ и опет ми се преклапају иконе. Јел ово код тебе Нова или ГЕЛ?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385153526000.jpg
    uploadfromtaptalk1385153526000.jpg
    58.5 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
Upravo stigao OTA update na moj stari nexus :)

Poslednja izmena:
Неће, брате, дође до уводне анимације и то је то.

Инсталирај Nexus root toolkit, па драјвере па врати на фабричко стање из самог toolkita ћеш имати опцију да ти убаци 4.4 и НС крају рутуј из исте апп. Не може простије али губиш све податке и сетовања. Све ово радиш из исте апп без дирања таблета и не треба ти ота. Мене је нешто опасно зезало и само овако сам успео.

Poslednja izmena:
Шта је то?

Browser још један у низу али не шљака ***.

Неће, брате, дође до уводне анимације и то је то.

Radi potvrdjeno.
GEL verzija kod mene flešovana, a koliko vidim u temi obe rade normalno kod xda članova.
Jesi li uradio wipe cache i data?
Koja je verzija bootloadera i TWRP kod tebe?

Инсталирао и реинсталирао нема више, пише да ми треба adobe flash player 11+ што сам и пре имао када флеш није био инсталиран. Ово је један од главних разлога што сам узео Нексуса и иначе Андроид таблет пре iPad-а.

Vrh Dno