Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

U sustini onda su zeznuli stvar... Mada pasce neki mod I za to sigurno. A na tom Smoothromu je sve ok osim baterije koja je katastrofa. Sa stock 4.3 izvlacio oko 6h on screena a sa ovim romom max 4...

nisam siguran da ce ga staviti
Pogledajte prilog 128157
sve u svemu uopste mi se ne svidjaju zadnji potezi googla u vezi nexus uredjaja. zapostavljanje starih modela (ali jos uvek hardverski dovoljno jakih) i ove fore sa kasnjenjem updatea a pogotovo razlike u softveru n5 u odnosu na ostale (koje se ne mogu opravdati hardverskim razlogom)

On screen dugmići nisu providni? Šta se još razlikuje u odnosu na softver iz N5?

Posto me je mrzelo da cekam OTA, apdejtovao sam manuelno. Veoma je lako. Na sl linkovima je jako dobro objasnjeno sta i kako raditi.

http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-nexus-tablet-kitkat
http://www.youtube.com/watch?v=bgjH2E5oi0Y
Preporucujem da se prvo pogleda klip kako ne bi bilo nedoumica, klip je za 2013 model ali je isti postupak kao i za 2012. Imate sve linkove kako da rucno odradite apdejt za nexus 7 (2012, 2013) i nexus 10. Nema GEL, ali postoji apk fajl da se skine. Ukoliko windows ne prepoznaje tablet u recovery mode-u neophodno je instalirati universalAdbDriver.

Prilozi

• Screenshot_2013-11-14-23-40-24.png
    Screenshot_2013-11-14-23-40-24.png
    91.6 KB · Pregleda: 156
Ima li neke razlike,
Prenesi utiske kolega;)

Poslednja izmena:
Mislio sam da ce nam bar biti providno ovo pri dnu i vrhu ekrana ali od toga nema nista:)

Da ali gel (u stvari ja mislim na launcher) je skinut sa n5 pa kada ga koristite na n7 u portrait modu ne slaže lepo ikone. Preklspaju se sa searchom.

Nista se ne preklapa. Sa novim Google search om sve radi odlicno. Launcher radi normalno, nema bagova za sada.

Lepo radi kitkat, nije nista spektakularno ali mi se svidja sto je manje zahtevan od jb, pa vise ram memorije imam slobodno. Odmah sam instalirao poslednju verziju Nove i onaj Percentage enabler, koji je po meni morao da ide out of the box.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384533079184.jpg
    uploadfromtaptalk1384533079184.jpg
    88.1 KB · Pregleda: 177
Da ali gel (u stvari ja mislim na launcher) je skinut sa n5 pa kada ga koristite na n7 u portrait modu ne slaže lepo ikone. Preklspaju se sa searchom.

Nisam primetio preklapanje, medjutim search je malo pomeren u stranu. Ono sto najvise frustrira je konstantno izletanje tastarure pri rotaciji ekrana i pri izlasku iz aplikacija. Na kraju sam stavio Nova launcher beta i zadovoljan sam.

Ne postoji vise to izletanje tastature i ostali bagovi. Zvanicno je apdejtovan Google search, tako da sve radi, ja vec napisah gore.
Gel radi potpuno, tako da je skroz isto kao na n5 sada.
Jedino nije implementiran ART jos uvek, ali izgleda da je to sve još u beta fazi i na n5

Poslednja izmena:
Samo apdejtuj Google search na playu, i to je to, ako imas gel. Dostupno je svima koji imaju android preko 4.1, znaci uopste nije uslov 4.4 za Gel.

Poslednja izmena:
Ne znam zašto su ti ikonice ovako povucene gore, ali inace mogu da idu iza search bara.

Ovako kod mene izgleda
8u6e9a6u.jpg

Poslednja izmena:
Svidja mi se sto nema nikakvog battery draina, ne trosi bukvalno nista na stand by, i sto su napokon ispravili awake bug:
e4u4agyr.jpg

Ne svidja mi se sto u galeriji i na lock screenu ostaje crna traka od dugmica, umesto da su ih napravili da budu providna:
useza5ar.jpg

I na N5 je tako koliko sam pratio (kod njega i u aplikaciji za kameru)

Gde mogu da skinem taj launcher? Malopre sam updatovao nexusa na 4.4

steta sto nisu stavili po defaultu taj novi launcher

Jel l' dobio neko OTA update na KitKat?

Nazad
Vrh Dno