Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Da li vredi za ovaj tablet, nakon izlaska nove verzije dati 130e? I generalno, kako se nosi sa sada aktuelnim igrama i programima?

Vredi. Uzimaj za te pare. Aktuelne igre rade savrseno.

Ortak ima staru verziju, i prezadovoljan je i nakon godinu dana, nije ni rutovao niti se igrao sa romovima.I na 4.3 mu radi odlicno i sa giga rama, nista mu ne stuca, skoro je skinuo real racing 3(ako je to neki reper za zahtevnost) i nema problema.A svi programi koje je do sada akao, mu rade.
E sad njemu licno, kaze, se ne isplati, ali ako bi uzimao prvi put, definitivno bi uzimao drugu generaciju.Neki drastican napredak ce osetiti verovatno narednom generacijom..

Popucao ekran bratu (sve radi ovako ali tač ne, uz otg i miš mož se koristi). U Asus servisu je popravka 15 000 što je van pameti.
Jel zna neko gde može to jeftinije da se uradi? Zvali smo 10 servisa, niko ne radi zamenu. Jedino mi pada na pamet da probamo da ga prodamo. :/

ima li ljudi da je neko ostao na ovom tabletu ?! nestala tema .... ZIVEO NEXUS 7 I verzija

Ziveo! Ja ga skoro nabavio, baterija izmedju 6 i 7 sati, meni dovoljno. Za sad sve radi kako treba, romove da flesujem necu to sam izgustirao na gnexu...
Samo da nadjem neke cool aplikacije i to je to.

Ostao sam i ja ali ne smem nista da pitam:wall:Ono sto ja koristim radi odlicno,mada malo koristim jer mi je skromno znanje:(

ZA malo da se ogresim. Hteo sam da ga menjam za mobilni S2+. Sve je bilo super, do same zamene. Ja vadim iz "one kutije" N7, stanem pogledam,... "sta radim", "kakva sam budala"... dajem vansionski brod za "ovo". Izvinuo se i vise mi ne pada na pamet takva glupost.

Pa N7 ce jos ladno 4 godine biti odlican tablet. Samo kad bi mogla baterija da se zameni, ne bi bilo boljeg.

Zeznuo bi se opasno da si ga menjao... Ja nisam verovao u tablete, nisam im video svrhu, ali od kada imam N7, moj telefon (Galaxy Nexus), koji inace nisam vadio iz ruku, koristim samo za whatsapp, cak cu i rom da mu vratim na stock da bude isti kao n7...

Pa nexus 5 se pojavio na google play-u, tako da je i kit kat na redu, samo je pitanje dana. A, vec je najavljena podrska za nexus uredjaje
Imas sve u nexus 5 temi

Poslednja izmena:
Da li neko ima problema sa wi fi signalom kada tablet okrene horizontalno. Meni se odma gubi crtica do dvije.. Inače tableta sam uzeo prije mjesec i stvarno je odličan..i još jedno pitanje,kada dodje 4.4 da li se nakon apdejta gube sve aplikacije posto sam kupovao neke sa marketa i da li se mora sve ponovo instalirati

Da li neko ima problema sa wi fi signalom kada tablet okrene horizontalno. Meni se odma gubi crtica do dvije.. Inače tableta sam uzeo prije mjesec i stvarno je odličan..i još jedno pitanje,kada dodje 4.4 da li se nakon apdejta gube sve aplikacije posto sam kupovao neke sa marketa i da li se mora sve ponovo instalirati

Najverovatnije zakloniš rukom wifi antenu.
Ne gube se aplikacije jer je ovo update a ne clean instalacija.

Ok hvala..Ma kad stavim ruku preko antene pukne konekcija.. nadam se da ce se se popraviti sa novim apdejtom

Usporio mi bio dosta n7, pa sam u iscekivanju 4.4 fleshnuo Smothrom koji je zasnovan na AOKP i prijatno me iznenadio. Kontam da ce na kitkatu po defaultu biti transparent navbar sto mi je musthave, nerviraju me crne linije gore i dole koje mi kradu dragocenu povrsinu ekrana :)

myzu8yba.jpg

Preuzeto od korisnika Vojkan, iz teme Nexus4
"Nexus 7 (2012, 2013) And Nexus 10 Android 4.4 KitKat Update Rolling Out Starting Today, Nexus 4 And Mobile Data-Enabled Nexus 7 'Soon'" http://feedly.com/k/1i7QeFd

Poslednja izmena:
Krenuo OTA update za N7,javljajte kakvi su utisci.

original.jpg

Poslednja izmena:
Otključan mi je bootloader i rutovan uređaj. Kada uradim ovaj ota jel bootloader i dalje otključan ili ne?

Jel treba nesto da odradim sam ili da cekam da me obavesti o update;)

Usporio mi bio dosta n7, pa sam u iscekivanju 4.4 fleshnuo Smothrom koji je zasnovan na AOKP i prijatno me iznenadio. Kontam da ce na kitkatu po defaultu biti transparent navbar sto mi je musthave, nerviraju me crne linije gore i dole koje mi kradu dragocenu povrsinu ekrana :)...]
nisam siguran da ce ga staviti
Screenshot_10.png
sve u svemu uopste mi se ne svidjaju zadnji potezi googla u vezi nexus uredjaja. zapostavljanje starih modela (ali jos uvek hardverski dovoljno jakih) i ove fore sa kasnjenjem updatea a pogotovo razlike u softveru n5 u odnosu na ostale (koje se ne mogu opravdati hardverskim razlogom)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno