Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

155kbps / 22kbps

Evo net sa nokia 2630, bt tether test :)

Poslednja izmena:
Ja pazarih Asus MemoPad HD, sasvim fina sprava sa sve gps-om i quad core procom... I da, gps hvata za 6sec. :D

Тема је Нексус 7. Нема потребе за сарказмом и смајлијима.

Држите ли Force GPU rendering укључен или искључен? И чему конкретно он служи?

Poslednja izmena:
Можда је до телефона? Ја исто имам N7 4.3 и у додатним опцијама имам ово са слике:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376700659570.jpg
    uploadfromtaptalk1376700659570.jpg
    15 KB · Pregleda: 259
Izgubio sam nexus 7, sta mogu da uradim da sprecim da mi neko koristi fejs i ostale stvari?
Za pocetak za promenio pasworde na sve e mail adrese koje sam koristio i na fejsu.
Nemam nijednu aplikaciju koju sam instalirao na njega tipa find my phone i ostale stvari.

Ako nije uključio i security android manager, neće mu ništa pomoći to što ste mu ostavili...

Ја имам WiFi верзију, да није зато?

hvala na odgovorima. to sam pokusao ali nije uspelo. ipak sam pronasao tablet. sestra ga ne zaboravila u kolima i nije mogla da se seti 2 dana.

I moj je, zato se i cudim.

Не знам онда.. уради screenshot како је код тебе. Ја рецимо не могу да се повежем са компјутером, а ту је проблем вероватно због stock W7 драјвера.

Не знам онда.. уради screenshot како је код тебе. Ја рецимо не могу да се повежем са компјутером, а ту је проблем вероватно због stock W7 драјвера.

Meni se bez problema spaja sa PC-em, isto win7. A ovo sa bluetooth internet sharing-om... ne znam sta je...

Prilozi

• Screenshot_2013-08-19-23-03-04.png
    Screenshot_2013-08-19-23-03-04.png
    35.1 KB · Pregleda: 177
Kako hvatate screenshot? Kombinacija tastera ili app?

Molio bih za savet,koja aplikacija za snimanje zvuka?Hvala i pozdrav

I meni isto, 2mb update, instalirao ga, al nemam pojma sta se promenilo.

I kod mene isto stigao update, prvi put da ne moram da se cimam sa brisanjem Frameworka.

I meni je stigao update, ruši root prilaz.

A juce sam ga rerootovao.

Код мене је 1.7mb

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377295227581.jpg
    uploadfromtaptalk1377295227581.jpg
    35.1 KB · Pregleda: 267
Da to je taj 1. 7

Ajmo kad smo vec kod updejta. Imam ubacen clean ROM 4 (android 4.3) I sad mi staigao zvanicni update. Kako sad to? Naravno da necu da ga instaliram, nego me has interesuje kako to DA imam nezvanicni ROM a stize zvanicni update.
Kako DA skinem obaveatenje koje mi non stop stoji gore.

Ajmo kad smo vec kod updejta. Imam ubacen clean ROM 4 (android 4.3) I sad mi staigao zvanicni update. Kako sad to? Naravno da necu da ga instaliram, nego me has interesuje kako to DA imam nezvanicni ROM a stize zvanicni update.
Kako DA skinem obaveatenje koje mi non stop stoji gore.

Imao sam i ja clean rom pa mi nije stigao update, posebno ne zvanični, nešto mi tu smrdi...

Vrh Dno