Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ovako kod mene izgleda
8u6e9a6u.jpg
***, da li je moguce da nisi stavio ikonice (i vidzet) u prvi red i pravis me budalom da trazim gde je kod mene greska.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535997

Инсталирао и реинсталирао нема више, пише да ми треба adobe flash player 11+ што сам и пре имао када флеш није био инсталиран. Ово је један од главних разлога што сам узео Нексуса и иначе Андроид таблет пре iPad-а.
Probaj da instaliraš fleš samostalno. I dalje mi javlja da mi treba, ali mi npr. Youtube preko Opere sada radi.

www.teamandroid.com/2013/11/01/install-flash-player-nexus-5-android-44-kitkat/

Poslednja izmena:
***, da li je moguce da nisi stavio ikonice (i vidzet) u prvi red i pravis me budalom da trazim gde je kod mene greska.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535997

Čoveče, nije greška, ikonice mogu da idu iza search boxa, to nije bag, jednostavno on je uvek tu, mozes i u portret modu da stavis ikonice iza boxa, jednostavno je tako. Stvarno ne razumem zašto mislite da je to bag, I zasto ovo smeta. Slika je postovana dok je jos bila prica oko toga kako search box nije centriran I tako to, što je rešeno sa apdejtom Google search a

Koliko vidim ne mogu da se preklope u portrait već samo u landscape. I čak i da je tako mogao si odmah da napišeš (pre par dana) a ne na moje pitanje o preklapanju da kažeš da je kod tebe ok. Nema potrebe da idemo dalje u polemiku. Čisto da ljudi znaju šta će da dobiju u landscape sa GEL-om. Na onom xda linku lepo piše GEL je iščupan iz n5 i nije optimizovan za tablete. Probaću kasnije na n4 jel ista situacija.
u9a2y4a5.jpg

pu4yga8a.jpg

Poslednja izmena:
Koliko vidim ne mogu da se preklope u portrait već samo u landscape.
u9a2y4a5.jpg

pu4yga8a.jpg

Mislim da mozes da ih prevuces rucno iza boxa, nisam siguran, nije mi tablet pri ruci, ali ne vidim da je to previse bitno uopste, barem meni...
Nego kako vam se ponasa baterija, ja čas imam utisak da dobro drzi, cas da je posrce odjednom, uopste ne mogu da se odlučim

Poslednja izmena:
Stigao 4.4 ali mi je ***bao sistem. Pustio sam ga da instalira i on je u toku instalacije izbacio error. Restartovao i dobio crveni trougao sa no command. Clear cash nije pomoglo niti factory restart. Sada ću da flashujem 4,3 ako uspem nazad. "Lepo proveden dan" by google.

Ista situacija bila kod mene. Najprostije rešenje je ovo. Spojiš n7 sa pc pritisneš jedno dugme zavališ se i uživaš.

Инсталирај Nexus root toolkit, па драјвере па врати на фабричко стање из самог toolkita ћеш имати опцију да ти убаци 4.4 и нa крају рутуј из исте апп. Не може простије али губиш све податке и сетовања. Све ово радиш из исте апп без дирања таблета и не треба ти ота. Мене је нешто опасно зезало и само овако сам успео.

Poslednja izmena:
Hvala Milkobgd, pomoglo je. Flash-ovao 4.4

HVALA JOŠ JEDNOM!!!

Radi potvrdjeno.
GEL verzija kod mene flešovana, a koliko vidim u temi obe rade normalno kod xda članova.
Jesi li uradio wipe cache i data?
Koja je verzija bootloadera i TWRP kod tebe?

Ради сад и код мене, али тек после мастер ресета.

Kako da namestim ikonicu za bateriju da pokazuje nivo napunjenosti u procentima itreba li da ikonice za wi fi i bateriju budu bele ili kao nekad plave?Hvala

Koliko vidim ne mogu da se preklope u portrait već samo u landscape. I čak i da je tako mogao si odmah da napišeš (pre par dana) a ne na moje pitanje o preklapanju da kažeš da je kod tebe ok. Nema potrebe da idemo dalje u polemiku. Čisto da ljudi znaju šta će da dobiju u landscape sa GEL-om. Na onom xda linku lepo piše GEL je iščupan iz n5 i nije optimizovan za tablete. Probaću kasnije na n4 jel ista situacija.
u9a2y4a5.jpg

pu4yga8a.jpg

Brate, isto je ovako i kod mene. Nije mi jasno zasto ti je toliki problem?

vidi, nije mi veliki problem nego sam pre par dana postavio to pitanje i dobio odgovor da je sve u redu potkrepljen screenshotom. nisam tad bio jos na 4.4 pa reko da je do toga. kada sam apdejtovao na 4.4 probam GEL opet kad vidim da opet preklapa. krenem da trazim resenje, trosim vreme da bi na kraju nasao da je u stvari svima tako. eto razloga tom mom postu nije bas da imam nocne enureze zbog toga.

Poslednja izmena:
Kako da mi navigation bar bude transparentan?

Na 4.4 sam ali sam mislio da to po defaultu podrzava KitKat.

Za cega sluzi GEL,molio bih da mi objasnite jer sam i ja bio u uverenju da sve dolazi sa 4.4?:sceptic:

Kod nas ništa koristi (za razliku od npr usa). Glavni ekran više nije na "sredini" nego krajnji levi. Ako svajpuješ na desno (iz home screena) otvara google now (ako ti je aktiviran). Ako ti je tel na engleskom kada je upaljen ekran, kažeš ok, google upaliće search. I najbitnije ili jedino bitno (nama u srbiji), dobiješ prividne status i nav bar u launcheru al to možeš i sa (beta) Nova launcherom. Ako sam nešto preskočio dodajte...

Poslednja izmena:
Win7 mi uredno prepoznao tablet danas :D Bitno je da radi, ko da se bakce trivijalnostima hehe :p

Prilozi

• Acer Nexus 7.png
    Acer Nexus 7.png
    287 KB · Pregleda: 256
I meni tako prikazuje ali sve lepo radi.

Стигао!

Данима дрндам гумб и уместо да урадим упдејт на свом новом дивном ултра брзом нету, на послу ме дочека порука "system update downloaded".. лицимур један :p

stiglo i za 3G za sad sve radi kao i sa 4.3. ipak sad imam utisak da se malo usporio ne znam

Poslednja izmena:
Meni je nakon prelaska na 4.4 dosta lošije radio tablet..puno stucanja,sporije se dizao,stalno mi prekidao stream sa neta,pa sam odradio factory reset i sad je sve ok..ako neko ima problema posljie updatea neka to odradi

Nazad
Vrh Dno