Pozdrav svima. Citam vasa iskustva sa nexusom, pa sam hteo i da vas konsultujem u vezi sledeceg. Naime, ja sam na samom pocetku primetio dve linije na ekranu koje se uopste ne vide kada se uglanca ekran. Nisam toliko obracao paznju, ali je cinjenica da kada se vuce prstom po tim linijama, ekran se na tim mestima masti, kao nekakav uljani trag. Resih to da ignorisem, ali mi se sada desilo dva puta, da tablet nece da se upali osim ako se ne drzi dugme jedno 30 sec. Sad razmisljam sta da radim. Kupljen je pre mesec i po u Gigatronu. Ne bih da servisiram nista, ako moze da se zameni, mada nisam pametan, ostalo je ok, nema light bleeding, ivica ekrana je ok za sada. Evo neka slika:
Pogledajte prilog 103941
Pogledajte prilog 103939
juce je vracen gigatronu, i videcemo sta ce dalje biti. mada kazu da nisu imali nijednu reklamaciju na isti,iliti rade savrseno
ove linije na ekranu nisu ogrebotine, jer kad se uglanca nestanu na kratko. vise izgleda kao da je sa unutrasnje strane neki defekt.
sto se tice tog da nece da se upali, kazu to nije kvar, zaglupeo android, hm
a treca stvar koju sam naveo je leva ivica koja se lagano podigla, pa na tim mestima kad se pritisne, razliva se ekran, kao solarni digitronac.
pa sad, videcemo sta ce reci.