a preko hdmi?
Ne moze
a preko hdmi?
Pozdrav svima,
Moje upozorenje za sve potencijalne buduce kupce ovog tableta. Kvalitet izrade ovog tableta je na nivou kineskih tableta od 10k dinara.
Ja sam updavo zamenio mog prvog nexusa novim zbog podizanja leve ivice ekrana usled greshke u izradi. Nemoram da naglašavam da sam prošao kroz veliko natezanje sa prodavcima da bi ga uopšte zamenio.
Ova greška po mojim slobodnim procenama postoji bar u 50% nexusa. Razlog za ovu grešku : asus je povadio šrafove koji drže levu ivicu ekrana i zalepio je za okvir. Zašto su ovo uradili : zato što u starim serijama usled
loše konstrukcije, elektronika , baterija & ostalo je guralo ekran do tačke pucanja. Pa su lepo odšarafili šrafove i sad umesto da pukne ekran on samo izleti 0.5 do 1 mm iznad kućišta. Naravno kad se baterija ugreje lepak popusti i ... ostalo možete zaključiti sami. Sve navedeno je suma onog što sam izčitao na XDA forumu. Plus i sam sam imao priliku da skidam ostatke lepka sa ivice ekrana.
Dobio sam novog nexusa , ovaj za sada ima samo odvratni back light bleading koji je na ivici podnošljivosti. Ako preživi par punjenja bez iskakanja ekrana smatraću da sam dobro prošao.
Naravno ukoliko niste perfekcionista i nije vas briga što vam tablet škripi pod rukama kao vrata juga možda vam ovo neće predstavljati smetnju.
Nema slike ali ja imam TNB 7" Pull-Out pa pretpostavljam da je to ta. Lagana je, unutra mekana, postavljena, korice su spojene lastih trakama, i meni je ovaj koncept super, odgovara mi za transport, pošto ne volim silikone i nabudžene ostale uvlake, navlake i sl.Neko je mozda kupovao ovakvu torbicu za nexus 7?
http://www.emmi.rs/proizvodi.11.html?Id=11&productId=28423&action=print
sad me zabrinuo draxd ?!!! taman sto sam ga narucio dodjem ovde i vidim tekst. Iskren da budem nisam koristio N7 vec sam samo gledao na netu opise i slike
sad me zabrinuo draxd ?!!! taman sto sam ga narucio dodjem ovde i vidim tekst. Iskren da budem nisam koristio N7 vec sam samo gledao na netu opise i slike
FOTAKill.apk je meni na nexus i9250 resio problem sa notifikacijama oko updejta...
Ako si ga narucio online po zakonu imash pravo na povracaj novca u roku od 15 dana, ako tablet ima problema isplivat ce na povrshinu za ovo vreme. U ovom roku imash pravo da vratish tablet bez ikakvih obrazlozenja(ali samo ako si narucio online). Ako nebude imao nikakvih greshaka mozesh da ga hermeticki zatvorish i za 10 godina prodash za 100000 eura kao poslednji nexus bez greske
Ja sam malo iznerviran citavom ovom sitvacijom. Nebi svi ti kvarovi uopste bili problematicni da prodavci u Srbiji imaju gram profesionalizma. Ovako morash da se natezesh sa skotovima i gubish zivce i vreme.
nisam ga narucio online, vec sam podneo zahtev za kredit kako bih sto manje osetio udar na vec udaren novcanik)))))
Rezervisao sam u winwin
Gde si kupio tablet?Tablet mi je stigao sa 4.2 JB ali nikako ne mogu da pronadjem Flash player. Ne rade mi strimovi ni u jednom browser-u (Opera, Chrome, Dolphin). Da li neko ima Adobe Flash player apk za 4.2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari