i ako ne mozete da nadjete usb debugging prvo u settings\system\about tablet najdonji red "build number" pritisnite 7 puta pa ce vam se tek onda u settings\system pojaviti developer options sa usb debugging.
Jesi li uradio kalibraciju baterije posle instaliranja custom roma? Prva stvar sa novim romom je kalibracija da bi se pregazilo prethodno ocitavanje baterije, koje je sa novim romom pogresno. Znaci, kad se isprazni, full charge, skini sa punjaca, calibrate, isprazni do kraja, i trebalo bi da je taj battery log (ili sta vec) da je overwritten. Preporucujem Battery HD kalibraciju, traje brat-bratu 1,5 sat, ali ti sve izdrnda, i web surfing on wifi, 3g, video playback, music listening, book readings itd.
Kalibracija baterije je mit.
Uh, kakav zen-haiku. Sad bi ja trebao da kazem "Nije mit".
Kalibracija baterije kao takva mozda jeste mit, ali sam izraz se, kao sto sam objasnio, koristi za ocitavanje i ima smisla, jer ce, u suprotnom, ocitavati vrednosti wireless-a, btooth-a itd od prethodnog roma.
Znate sta meni nije jasno? Svi ovde zelite uredjaje sa Pure Androidom, nabavite ih i onda stavljate custom ROM. Siguran sam da na Nexus 4 kad dodje do mene necu staviti custom ROM. Ne bih ni root radio da nije potreban za kupovinu aplikacija.
Da li je neko od vas imao problema sa punjenjem baterije? Od subote neće normalno da se puni, ostavim ga preko noći da se napuni, i za 8 sati dodje do 50% i takve gluposti...? Rekli su mi comtrade-u da probsm još do četvrtka i ako se ne u normali da im ga nosim na servis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari