Proguglaj, ali ako ti je lakse iPhone i iOS zakon android krs. Ajde sada cao u iPhone temu, ne zanima nas iPhone
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne znam sta se ljutis - poenta je bila da se objasni zasto se testirao snapchat uopste. Ciljna grupa tih yt klipova koristi snapchat i objasnio sam kako stoje stvari.
U ajfon temi sve biznismeni kojima svaka milisekunda znači!
A godina koliko padeža x3
Ne znam cemu prozivanje i vredjanje, ali normalno da ce svakome znaciti brzi telefon. Mene iskreno nervira kada cekam na telefon umesto da on ceka mene. I koliko znam u testovima nije bila milisekunda [emoji6]
A ti onda naspram tog testa zakljuci koliko vremena izgubis dnevno/mesecno cekajuci telefon - u testu od par minuta je razlika bila ocigledna hahaha [emoji23]
-Jedan telefon
-Jedan SoC
-Zatvoren i ogranicen OS koji nije 100% lag free kao i svaki suparnicki OS.
Kad odrade ono sto je Google uradio(Android za sve, a da toliko dobro radi), mogu da se jave. Za sada ne mogu da se porede.
Ne zelim stvarno da pokrecem Android vs iOS diskusiju, ali moram da odgovorim da sam ja bas na iOS zbog stvari koje Android nema i koje nece skorije imati a korisne su. Pricao sam ranije o tome u nekoj drugoj temi i ne bih ponovo da pokrecem lavinu, jer obe strane imaju nazalost nerealne fanboys - nekome vise odgovara android, nekome vise iOS - ne znam zasto je ljudima to problem da shvate.
Bukvalno na svakom Android uređaju Snapchat radi katastrofa i to nije vezano za Android, već za developera, tj. CEO Snapchata. Čoveka briga za Microsoft i Android, on je iOS fanboy, a i Snapchat uglavnom koriste Amerikanci koji imaju iPhone.
Tu si u pravu, ali nisi u pravu da je bolje pisan za iPhone - i za iPhone je katastrofa optimizovan, ali iOS i Ax cipovi bolje rade posao kod takvih s(t/r)anja.
Da, taj Snapchat uglavnom koriste bubuljicavi tinejdzeri i silje ga na vrsnjakinje. Da se ne lazemo
Sent from my m8 using Tapatalk
Kakav misconception... Danas ga bukvalno 99% tinejdzera koji imaju smarphone koriste bez obzira na izgled, ali i stariji. Znam dosta ljudi moje generacije koji ga koriste, a mi nikako nismo tinejdzeri (e da jesmo... [emoji24])
U USA to koristi dosta njih (svih uzrasta) za sexting, ali aplikacija ce biti krs dok ne odluce da je napisu ko svet. Do tada ce biti uz pomoc stapa i kanapa
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja sam zbog posla posmatrao kako se kod nas koristi kod tinejdzera - naravno da u sexting deo ne mozes doznati, ali me iznenadilo kada su korisnici jako cesto koristili snapchat za direktne poruke umesto tipa vibera (viber uglavnom za group chat), a oni koji su koristili viber i za direct messages su koristili snapchat za nesto sto pisu u poverenju ili ogovaraju [emoji23]
App jeste krs(na oba OS-a), ali to ne iskljucuje da je nekome jako bitan sto je ujedno i bila poenta ove rasprave (jer ste napali onu devojku sto radi review).
Sent from my iPhone using Tapatalk