Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[youtube]ub1UL6GXddY[/youtube]

6 i 18 [emoji23]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Verovao ti ili ne, ali video sam gomilu Androida gde su snapchat animacije (segue sa ekrana na ekran) radili sa nekih 1-2 fps, a takodje ni refresh stories-a nije bio bolji. To se desava zato sto isti pojede RAM/popuni storage jer kesira citav "story" prijatelja (znaci sve video klipove i slike) unapred (a ne radi sistem kratkog bufferovanja i dispose) i samim tim napravi katastrofa zahteve za hw.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je do developera snapchata, vise puta su napomenuli da su izraziti iPhone fanovi a da android aplikaciju prave samo zbog broja korisnika, kao sto nisu hteli da naprave win aplikaciju jer mrze windows

Poslednja izmena:
Kakva zalost od telefona, pomoz boze!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zar S7 nema brutalnu bateriju, po ovome ispade da je maltene isti kao 5X?
Hah.

S820 s7 nema , to jest nije imala kada su pravili review

To je do developera snapchata, vise puta su napomenuli da su izraziti iPhone fanovi a da android aplikaciju prave samo zbog broja korisnika, kao sto nisu hteli da naprave win aplikaciju jer mrze windows

Da li ti iskreno mislis da ce neka aplikacija tog ranga da bude pravljena namerno losije zato sto vise vole neku platformu? Jel' ti znas kako te stvari funkcionisu sa biznis logike? [emoji4]

Proguglaj, ali ako ti je lakse iPhone i iOS zakon android krs. Ajde sada cao u iPhone temu, ne zanima nas iPhone

Poslednja izmena:
U ajfon temi sve biznismeni kojima svaka milisekunda znači!
A godina koliko padeža x3 :D

-Jedan telefon
-Jedan SoC
-Zatvoren i ogranicen OS koji nije 100% lag free kao i svaki suparnicki OS.

Kad odrade ono sto je Google uradio(Android za sve, a da toliko dobro radi), mogu da se jave. Za sada ne mogu da se porede.

Poslednja izmena:
Da li ti iskreno mislis da ce neka aplikacija tog ranga da bude pravljena namerno losije zato sto vise vole neku platformu? Jel' ti znas kako te stvari funkcionisu sa biznis logike? [emoji4]

Bukvalno na svakom Android uređaju Snapchat radi katastrofa i to nije vezano za Android, već za developera, tj. CEO Snapchata. Čoveka briga za Microsoft i Android, on je iOS fanboy, a i Snapchat uglavnom koriste Amerikanci koji imaju iPhone.

Da, taj Snapchat uglavnom koriste bubuljicavi tinejdzeri i silje ga na vrsnjakinje. Da se ne lazemo :D

Sent from my m8 using Tapatalk

U USA to koristi dosta njih (svih uzrasta) za sexting, ali aplikacija ce biti krs dok ne odluce da je napisu ko svet. Do tada ce biti uz pomoc stapa i kanapa

Ja koristim Snapchat, radi glatko na 6p, ne znam šta vas muči. App za *******ciju ok.

Radi i na 6P katastrofa u odnosu na iPhone (probao na oba).

Ne moze da radi dobro ni na jednom androidu jer je aplikacija zbudz klasican

Kamera sigurno. Ostalo kako se kome i šta svidja.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Proguglaj, ali ako ti je lakse iPhone i iOS zakon android krs. Ajde sada cao u iPhone temu, ne zanima nas iPhone

Ne znam sta se ljutis - poenta je bila da se objasni zasto se testirao snapchat uopste. Ciljna grupa tih yt klipova koristi snapchat i objasnio sam kako stoje stvari.

U ajfon temi sve biznismeni kojima svaka milisekunda znači!
A godina koliko padeža x3 :D
Ne znam cemu prozivanje i vredjanje, ali normalno da ce svakome znaciti brzi telefon. Mene iskreno nervira kada cekam na telefon umesto da on ceka mene. I koliko znam u testovima nije bila milisekunda [emoji6]
A ti onda naspram tog testa zakljuci koliko vremena izgubis dnevno/mesecno cekajuci telefon - u testu od par minuta je razlika bila ocigledna hahaha [emoji23]

-Jedan telefon
-Jedan SoC
-Zatvoren i ogranicen OS koji nije 100% lag free kao i svaki suparnicki OS.

Kad odrade ono sto je Google uradio(Android za sve, a da toliko dobro radi), mogu da se jave. Za sada ne mogu da se porede.
Ne zelim stvarno da pokrecem Android vs iOS diskusiju, ali moram da odgovorim da sam ja bas na iOS zbog stvari koje Android nema i koje nece skorije imati a korisne su. Pricao sam ranije o tome u nekoj drugoj temi i ne bih ponovo da pokrecem lavinu, jer obe strane imaju nazalost nerealne fanboys - nekome vise odgovara android, nekome vise iOS - ne znam zasto je ljudima to problem da shvate.

Bukvalno na svakom Android uređaju Snapchat radi katastrofa i to nije vezano za Android, već za developera, tj. CEO Snapchata. Čoveka briga za Microsoft i Android, on je iOS fanboy, a i Snapchat uglavnom koriste Amerikanci koji imaju iPhone.
Tu si u pravu, ali nisi u pravu da je bolje pisan za iPhone - i za iPhone je katastrofa optimizovan, ali iOS i Ax cipovi bolje rade posao kod takvih s(t/r)anja.

Da, taj Snapchat uglavnom koriste bubuljicavi tinejdzeri i silje ga na vrsnjakinje. Da se ne lazemo :D

Sent from my m8 using Tapatalk
Kakav misconception... Danas ga bukvalno 99% tinejdzera koji imaju smarphone koriste bez obzira na izgled, ali i stariji. Znam dosta ljudi moje generacije koji ga koriste, a mi nikako nismo tinejdzeri (e da jesmo... [emoji24])

U USA to koristi dosta njih (svih uzrasta) za sexting, ali aplikacija ce biti krs dok ne odluce da je napisu ko svet. Do tada ce biti uz pomoc stapa i kanapa

Ja sam zbog posla posmatrao kako se kod nas koristi kod tinejdzera - naravno da u sexting deo ne mozes doznati, ali me iznenadilo kada su korisnici jako cesto koristili snapchat za direktne poruke umesto tipa vibera (viber uglavnom za group chat), a oni koji su koristili viber i za direct messages su koristili snapchat za nesto sto pisu u poverenju ili ogovaraju [emoji23]
App jeste krs(na oba OS-a), ali to ne iskljucuje da je nekome jako bitan sto je ujedno i bila poenta ove rasprave (jer ste napali onu devojku sto radi review).

Iskreno tldr da citam, ali vidim da si okruzen hipsterima i biznismenima i da je iPhone zakon

Ovako nešto da napišeš u jabučarskoj temi u korist androida pa javilo bi se 10 kompleksaša i na lep način bi ti reklo da ne pišeš u njihovoj temi (napusti iTor) :D

Ljudi u ovoj i drugim android temama opušteni - razlika je očigledna !

Poslednja izmena:
Ja sam zbog posla posmatrao kako se kod nas koristi kod tinejdzera - naravno da u sexting deo ne mozes doznati

Pa ono, svaka online prostitutka* koristi snapchat kao alat. Obicna raja kopira "selebritije" i radi isto. Realno, u pitanju je sex app. Nesto sto pokojni Steva nije voleo.

*zbog prirode sajber seksa, online prostitutka je pojam koji obuhvata sirok dijapazon "zanimanja". U sustini svako, pa i naizgled nevino, sticanje novcanih sredstava na racun fizickog izgleda je online prostitucija. Jer nikad ne znas sta nekome "radi posao", pa moras sve slucajeve u isti kos. Camwhores i Hollywood celebs on Instagram, idu djuture.

Toliko je u pitanju sex app da gubi na popularnosti zbog instagram featura sa stories. Daj pojasni logiku iza toga ako je snapchat sex app...

Toliko je u pitanju sex app da gubi na popularnosti zbog instagram featura sa stories. Daj pojasni logiku iza toga ako je snapchat sex app...

Ako pet puta kažeš "ali ja nisam hteo da pričam o tome kako je Android ******, a ios vrh", a sve vreme SAMO TO radiš, da li stvarno misliš da bilo kome nije jasno da se praviš lud?

Videli da postoji custom rešenje od nekog klinca kineza pa sad ...

[youtube]Orf87bu7VhI[/youtube]

Napokon ovaj lik da izbaci klip :)

Kada smo već kod klipa auto hdr+ je po kvalitetu između hdr+ on i off. (Makar je tako kristal to objasnila :) ) Hdr+ i dalje treba da se čeka da odradi sliku ,ovaj auto je ubačen zbog prosečnog korisnika koji očekuje nikada brzi p&s.

Juče sam bas imao priliku da vidim ova dva Pixela, malo ih njakao, ne
znam ni šta bih rekao, i svidja mi se i ne sviđa..
Da nije bilo reklame da piše Google Pixel, svako bi pomislio na prvi pogleda da se radi o Iphone..

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Google is pushing the Pixel phones much harder than it did any Nexus before it. According to data by Appboy, it’s working.

The Pixel XL took a week to reach a market share comparable to the Nexus 6P two weeks after launch. And this is with some stock shortages at both Google and Verizon stores.

The smaller Pixel is showing some amazing growth too. A week after launch day, its numbers were 274% up. Similarly, the Pixel XL more than doubled its launch day numbers after a week of sales (up 158%).

Kažem ja što skuplje to bolje prolazi kod prosečnog potrošača :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno