Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto kao što Apple ne priča na sve strane da je made by Foxconn.

Ovo se plasira kao Google proizvod, totalno je nebitno ko je proizvođač, a i nepoželjno za Google da se to pomene.

^
Jel HTC svoje telefone proizvodi u tajvanu ili to za njega radi neka kompanija u Kini, poput Foxconn-a?

To ne znam, ali ne menja logiku koju sam pomenuo.

Htc se izradjuje na Tajvanu a Foxcon ima svoja postrojenja i u Kini

Ko da je bitno, google je platio da se htc nigde ne spominje, ne vidim nikakav problem.

Sent from my Nexus 5x

Pitao me brat za nove Google telefone, cuo je da imaju dobru kameru :) Covek ne prati tehnologiju, ima iPhone 6, zivi u CG... Ocigledno znaju sta rade, nikad se nije raspitivao za najnoviji Nexus.

Pitao me brat za nove Google telefone, cuo je da imaju dobru kameru :) Covek ne prati tehnologiju, ima iPhone 6, zivi u CG... Ocigledno znaju sta rade, nikad se nije raspitivao za najnoviji Nexus.
Cekam komentar nekog tako "Google konacno napravio telefon".

Ово је послао 6п!

Google konacno napravio telefon :d

Ne, iOS je. :D

Nexus 5X TapaTalking

Danas cackao iph7 128gb iz mt:s kod druga, ne verujem kakav fps drop ima, gori nego na bratovom iph6 128gb, kamera standardno dobra. Mislim da ce pixel raditi fludnije, ne mislim na onaj 'speedtest' od bradatih hipstera na onom kanalu, gde ucitava glupe igrice koje bolje rade na Apple-ovom chip-u, nego ceo sistem generalno.

Sent from my m8 using Tapatalk

Ja nisam video ni na 5S ni na 6 fps drop, a za sedmicu nesto sumnjam. Koliko se puta desio taj fps drop u koliko vremena sto si ga cackao?
I nisu samo igrice u pitanju - sve sto je cpu intensive je takvo. Probaj da poteras lightroom na nekom androidu i na iOS pa ces da vidis razliku, ili Photoshop...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja nisam video ni na 5S ni na 6 fps drop, a za sedmicu nesto sumnjam. Koliko se puta desio taj fps drop u koliko vremena sto si ga cackao?
I nisu samo igrice u pitanju - sve sto je cpu intensive je takvo. Probaj da poteras lightroom na nekom androidu i na iOS pa ces da vidis razliku, ili Photoshop...

Sent from my iPhone using Tapatalk
U multitaskingu najvise, u prebacivanju iz neke aplikacije u drugu i sl.

Sent from my m8 using Tapatalk

I ip6 i ip6s imaju te dropove mada nisu strasni, rade odlicno ali ne savrseno.

Sent from my D6503

Drugaru ip6+ home screen radi u 30 fps. Tačno se vidi da zapinje kada se okreću strane.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

To je bag sa iOS 10 izgleda, ja instalirao juče na iPad Mini 4 i isto mi se čini da radi lošije u odnosu na iOS 9.

Ja sam mislio da iosu to nemoze da se desi. Zamisljao sam uvek da je flawless makar na tom polju.

Da li je Google Pixel najbolji izbor na duži period ? Konkretno zaključno sa 2020. godinom ? :D

Ne, biće najbolji dok ne izađe sledeći, a taj dok ne izađe onaj sledeći, i tako u krug.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Do 2020 će dan Google da napravi (naruči) bar još 3(x2) bolja modela :)
Ali, da će sadašnji Pixeli da ti završavaju sav posao do 20-te - hoće.
Vjerovatno će i N5 obavljati svoj posao do tada. :)

Poslednja izmena:
Ma sad krajem godine uzimam novi mobilni, a sve specifikacije Pixel-a mi odgovaraju + ima podršku naredne 2 godine pa pitam dal je bolji izbor u odnosu na
S7, HTC 10 ili LG G5 ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno