Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne sme niko da ih uporedi :)
Šteta što gizmu niko nije pozajmio 5x na par dana ,dok su mu ip7 u posedu

Sony IMX378: Comprehensive Breakdown of the Google Pixel’s Sensor and its Features

http://www.xda-developers.com/sony-...gn=Feed:+xda-developers/ShsH+(xda-developers)

While many things have remained the same from the IMX377 to the IMX378, including the pixel size (1.55 μm) and sensor size (7.81 mm), there have been a couple key features added. Namely it is now a stacked BSI CMOS design, it has PDAF, it adds Sony’s SME-HDR technology, and it has better support for high frame rate (slow motion) video.

Ovo sto su napisali za fps IMX377 senzora mislim da je delimicno tacno tj postoji vise verzija pa npr ona 1/2.5" snima 4k/2k sa 60fps, 720p sa 300 fps ali prema podacima iz sony pdf-a 1/2.3" IMX377 iz 5X/6P je ogranicen na 30fps fhd (34.99fps)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ja se brinem i za dostupnost. U Austriji nema naznake ni kod jednog od operatera. Takodje, po gradu nisam video ni jednu reklamu. Ja se bas lomim izmedju iP7 i Pixel. Blizi sam Pixel-u svakako, ali moram prvo licno da ga procackam da bih doneo konacan sud.

Biraj telefon za pocetak na osnovu OS-a...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajde čekamo rezultate :)

Dotle.
[youtube]a0yIO_FX608[/youtube]

[youtube]9o9NmuZ8Qls[/youtube]

XL
3801bcbced40e140d14eb660b6814fce.jpg

6P
1a151a51b0ff111752f92d07611d077c.jpg

Sent from my m8 using Tapatalk

6P je dosta bolji sa hdr+. Evo 6P u veoma lošim uslovima sinoć, sedim baš na mračnom mestu, osvetljenje nikakvo:
https://drive.google.com/drive/folders/0B0sVLWiDxNoKVEIxYTU1eTRJcVU?usp=sharing

Као да су копирали Випову рекламу, огадиће ми андроид и телефоне уопште.

Послато са Нексус 5х уз помоћ Тапатока

Reklame su odlične za postizanje cilja koji oni imaju.

A za nas ovde nisu, to sigurno.

Jedno malo razocarenje za ljubitelje Pixela. U telenoru ga nece biti, bar ne u skorije vreme. Za sada nema nikakvih naznaka. Ukoliko dodjem do novih informacije svakako cu podeliti sa vama.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Znači da neće ni ostali da ga nabavljaju. Realno šačica ljudi bi u Srbiji dala te pare za telefon a da nije Iphone ili Samsung...

Znači za nabavljanje će biti kao 1+3, veoma redak

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mislim da će se lakše nabavljati od OnePlus 3 iz razloga što OP3 ne možeš da kupiš u radnji, već se poručuje na kućnu adresu, dok će Pixele moći da kupuju i u Mađarskoj.

Pa nema ni 6p zvanično, pa se nabavlja poprilično. Ne znam što baš poređenje sa oneplus 3...

Fali im neki poznat brend za sluške, kao što je apple uradio.
Rekao sam, udaraju na apple, ako neko to može, to je onda google.

Ako mislis na Beats...to je appleovo vlasnistvo .
A i kvalitet zvuka im nije jaca strana.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

https://goo.gl/3kEhXl

dbrand has recognized a market opportunity for hardcore Nexus fans: skins for the Pixel and Pixel XL that bring some Nexus flair to the Pixel.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Da li nije našla slušalice u pakovanju ili se uopšte ne dobijaju?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da li nije našla slušalice u pakovanju ili se uopšte ne dobijaju?

Zavisi gde uzimas, negde zakinu sluske, negde ne.. Ja do Ponedeljka moram da se odlucim da li da uzmem XL ili ne, mnogo me svrbi cena...

Gde ima da se uzme? Da li ga ima ili će ga biti recimo u Segedinu? Ako ima, dajte neki link pa da sračunamo koliko izađe xl kad se uzme porez nazad.

Gde ima da se uzme? Da li ga ima ili će ga biti recimo u Segedinu? Ako ima, dajte neki link pa da sračunamo koliko izađe xl kad se uzme porez nazad.

Iz Amerike uzimam, oko $900 XL 128gb. Bice kod nasih posle 20. Okt sigurno.

Ne bi me cudilo da ima HTC BoomSound library fajlove(nisam pogledao system.img), kad vec ima HTC-ov bootloader kao i Nexus 9.

Ne znam zasto su tako odlucili da HTC to odradi, a ne oni.

Vidim da HTC 10 i Pixel dele isti Qualcomm-ov Audio Codec WCD9335

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno