Pozajmim mu ja 6pNe sme niko da ih uporedi![]()
Šteta što gizmu niko nije pozajmio 5x na par dana ,dok su mu ip7 u posedu
''Verizon will not stand in the way of any major updates...'"
Ja se brinem i za dostupnost. U Austriji nema naznake ni kod jednog od operatera. Takodje, po gradu nisam video ni jednu reklamu. Ja se bas lomim izmedju iP7 i Pixel. Blizi sam Pixel-u svakako, ali moram prvo licno da ga procackam da bih doneo konacan sud.
Dajes mi ideje...Ne sme niko da ih uporedi![]()
Šteta što gizmu niko nije pozajmio 5x na par dana ,dok su mu ip7 u posedu
XL
![]()
6P
![]()
Sent from my m8 using Tapatalk
Treba da angažuju naše marketing stručnjake iz ove temeAjde čekamo rezultate
Dotle.
[youtube]a0yIO_FX608[/youtube]
[youtube]9o9NmuZ8Qls[/youtube]
https://goo.gl/3kEhXl
dbrand has recognized a market opportunity for hardcore Nexus fans: skins for the Pixel and Pixel XL that bring some Nexus flair to the Pixel.
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Zavisi gde uzimas, negde zakinu sluske, negde ne.. Ja do Ponedeljka moram da se odlucim da li da uzmem XL ili ne, mnogo me svrbi cena...Da li nije našla slušalice u pakovanju ili se uopšte ne dobijaju?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Iz Amerike uzimam, oko $900 XL 128gb. Bice kod nasih posle 20. Okt sigurno.Gde ima da se uzme? Da li ga ima ili će ga biti recimo u Segedinu? Ako ima, dajte neki link pa da sračunamo koliko izađe xl kad se uzme porez nazad.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
To se zove lojalan kupac,medju prvima kupuje fon i ne mari za cenuIz Amerike uzimam, oko $900 XL 128gb. Bice kod nasih posle 20. Okt sigurno.
Sent from my m8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari