Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, zato nisam mogao da direktno sa mail-a na telefon sacuvam .bin file... Batali me tih fora, imao sam 6S od kad se pojavio do pre 2 nedelje, sve je to lepo, ali daleko od onoga kako ljudi predstavljaju, evo 5X za ovih par dana koliko ga imam na N, po meni radi lepse nego 6S, nisam imao zamrzavanja kamere kao kod 6S, niti ozbiljni drain baterije, svlacim s mailova sta hocu, ne boli me glava. Jeste 6S odlican telefon, ali ljudi kad pljunu lovu toliku plase se da izuste svaku njegovu manu.
Nisam rekao da nema mana. Ima i to mnogo po meni. Napisao sam da se meni ne svidja, a i licno nikad ne bih koristio Iphone. Samo kazem da u multitaskingu nema premca. Videcemo Pixele

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^^ Ah, vidim da si povratio kontrolu nad svojim nalogom hsv. stoned! Welcome back!
Ovaj što ti je hakovao nalog, šta je sve pisao u WP temama ne smem ni da spomenem. ;)

Sent from mTalk

Ne znam u cemu je problem?
W10m je 10 meseci na mom tel. radio ocajno pa su konacno ispeglali i radi dosta dobro.

Ali to "dosta dobro" ne menja cinjenicu da se radi o toj kombinaciji drugorazrednog OS-a i trecerazrednih aplikacija ;) :d
Da nije tako w10m bi imao daleko vise korisnika. Radi i bada 1.2 vrhunski na 6 i po godina starom Wave-u pa sta sad, pokusaj OS-a (bez app) iz daleke proslosti.

@ Dark M.

Znam sta hoces da kazes ali jednostavno takva apdejt politika za 99% korisnika ne znaci nista i pre ce da koriste ios/android iz 2013. ili cak 2012. nego najnoviji w10m fon koji dobija te famozne redovne apdejtove :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Sve je dostupno, cuo iz prve ruke pre godinu ipo sto se tice viber, whatsapp, skype, facebook.

Da li se nesto promenilo ovim enkripcijama ne znam trenutno, ali ovo prethodno mi je po opisu izgledalo da postoji sistemski pristup, a ne da se pisu nekakvi zahtevi kompanijama i tome slicno. Vec ono, da vidimo sta je pisao danas...

WA je još davnih dana imao stavku u EULA da će da dele podatake o korisnicima.
Privatnost je magla. Više ima smisla kome ćeš dozvoliti da zna sve o tebi, a kome nećeš.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vi se ubiste od pisanja o Pikselu i tome kako ne valja, a niste ga ni videli.
Inace, jel primecujete da od kad je izasao, o Pikselu se zesce prica/pise, pa makar to bilo i negativno, tako da, Gugl je uspeo u tome da se izreklamira.
Inace, ja mislim da ce telefon da pokida, jer, da se ne lazemo, osim cene nema ni jednu jedinu realnu manu i najbolje je zaokruzen Android telefon trenutno (softver + hardver).

Sent from my iPhone using Tapatalk

PP ovde ne treba ni da idu da traže od Benchmarka, jer su preko običnog HTTP.
To i provajder može.

Kad lajkuješ preko svog profila, ne treba nikakva posebna sposobnost da te nađu.

Jedan moderator je izjavio ovde da su oni svakako odobrili pristup. Ovo što sam ja naveo se odnosilo na privatnu prepisku, znači na poruke iz inboksa.

Vec je bila ta tabela i vec sam napisao da je glupost nevidjena...znas kad ce lte vreme surfa da bude isto kao i sa wifi!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

u USA LTE poslednje generacije troši kao wifi. pisao je i anand o tome.

Vi se ubiste od pisanja o Pikselu i tome kako ne valja, a niste ga ni videli.
Inace, jel primecujete da od kad je izasao, o Pikselu se zesce prica/pise, pa makar to bilo i negativno, tako da, Gugl je uspeo u tome da se izreklamira.
Inace, ja mislim da ce telefon da pokida, jer, da se ne lazemo, osim cene nema ni jednu jedinu realnu manu i najbolje je zaokruzen Android telefon trenutno (softver + hardver).

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima mana taman koliko i svi ostali, a da ce da se prodaje hoce i to kao blesav. Samo bi stvarno trebali da se do kraja uozbilje i otvore svoje prodavnice po svetu jer ovako deluju totalno neozbiljno

Cekaj da neko proba nas mucni E, ode 5% za 10 min..

Sent from my m8 using Tapatalk

Otvorite temu u Bench Clubbing sobi, nazoivite je tipa "Bla bla bla".
U njoj slobodno pišite o tome kako Google nema blage veze o poslovanju, jedna Tesla to mnogo bolje radi i baš bi voleli da vas zaposle. Pišite i o privatnosti na internetu, o tome kako enkripcija štiti korisnike od ustanova državne bezbednosti, o tome kako države nemaju pojma šta njeni građani rade... U njoj pišite i o tome kako u Apple-u rade bogovi slični onima iz Blizzard-a. Postavljajte zvaniče statistike, budite najpametniji sa dokazima u vidu izjave /sličice ili nekog YT videa. Samo nemojte da se vređate, radite to kulturno.

Očigledno da je takva neka tema potrebna na ovom forumu jer ovde samo nekolicina ima kontrolu nad sobom da se suzdrži od off-a, flejma, hejta i svega što ide posle toga.

Znaci slike nisu prosle kroz jedan filter nego 101, ko veruje u ove gluposti ja se pitam?

Pa ja licno ne verujem da imaju najbolju kameru, pogotovo zato sto je ipak htc radio telefon, ali ako je ista ili malo bolja od 6p onda je dovoljno dobra i ne treba se zaliti. A da ove slicice su totalno nebulozne daj boze da je i raw file izvucen iz telefona

Pa ja licno ne verujem da imaju najbolju kameru, pogotovo zato sto je ipak htc radio telefon, ali ako je ista ili malo bolja od 6p onda je dovoljno dobra i ne treba se zaliti. A da ove slicice su totalno nebulozne daj boze da je i raw file izvucen iz telefona

Pa google je pisao drajvere za nju, sonijev je senzor, jedino optika.

Ово је послао 6п!

Imaju najbolju kameru trenutno, bez brige.
Ne mnogo bolja od 6p, ali to nije ni moguće iz više razloga.
Slike su klasičan reklamni materijal, vidi se da su birane lokacije, da su slikali ljudi sa fotografskim iskustvom, da je prisutno obilno peglanje i izbrisani exif podaci.

Videcu do kraja godine nadam se, sta i kako sva sreca pa mi je na mob kamera na 4 mestu po vaznosti kakva god da bude meni ce biti dobra.

Nema veze sto htc proizvodi Pixele, za kamera sw je zaduzen Gugl i uz hdr+ jos od Nexusa 5 te kamere nemaju problem sa foto kvalitetom bez obzira ko je proizvodjac. Ili bolje receno u samom su vrhu ponude.

A do 2013. i N5 najbolje kamere su imali Samsung Nexusi tj bolje od LG N4 i naravno od onog matorog htc-a.

Sent from my D6503

98861ced79452c6de03f0f88eefab6b3.jpg

Fino su se setili ovi iz SlickWraps-a. Staviš napred skin sa G cutout-om i telefon izgleda 10x lepše. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Pa ima mesta mozes da napises refren neke pesme a ne ****no slovo

Kako god, reklame, prodavnica...ozbiljno su krenuli u pohod! Vreme ce pokazati koliko su pametan korak napravili. Kao sto neko rece, najbolje bi bilo da su nastavili da teraju nexus seriju kao neku pristupacniju a ovo nek im bude elitni fon pa nek je i 2000$

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja mislim da je Google napravio genijalan potez sto je smenio Nexus liniju, ne zbog nas kupaca nego zbog njihovog profita.
Ja nigde nisam video za Nexus reklamu phone by google.
Dok Pixelima pise phone by google na marketingu, i samo zbog toga ce im prodaja skociti, jer je nekim ljudima dovoljno da procitaju da je telefon napravio neki gigant kao sto je google za koji su svi culi.
Kao sto je kupcima iPhona dovoljno da procitaju designed in CA, da pomisle da je telefon proizveden u usa a ne u Kini

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Kao da google brine zarada. Jedino sto ih zanima jesu informacije, neprocenjive vrednosti su.

Na kraju krajeva koga i briga za njihovu zaradu ? Nisam vlasnik googla tako da mogu sutra slobodno da propadnu (i ne samo oni nego i apple i m$ ).. ali dok ne propadnu neka makar izbace mob koji će se "isplatiti" za uzeti :)

Poslednja izmena:
Ljudi koliko se ocekuje po vama brat bratu na kp kad dodje kod nas "manji" model pixela od najmanje giga da koshta ?

Jel kamera snima u 4:3 ili 16:9 formatu. Videćemo na testovima da li ce biti najbolja. Tako su pričali i za s7 pa ima i boljih od njega

Meni se ne daje 500e više u odnosu na 6p. Za 5% bolju kameru i 30% bolji procesor. Jednostavno ne opravdava cenu. Ne želim da plaćam njihove reklame i bilborde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno