Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ne znam zasto se toliko nervirate oko cena, ionako svi mi van apple/samsung tabora tel. po oglasima placamo do 500€ maks. a ovi precenjeni Pikseli ce brzo biti malo ispod te cifre samo sto ce za razliku od ostalih nuditi najbolju-najduzu podrsku/sw, ajfoni ce tu i dalje biti br.1 ali su ipak skuplji i sa filozofijom, mogucnostima OS-a koje mi ne odgovaraju bas u potpunosti
A i skoro svaka android flagship kamera mi je kao celina bolja od recikliranih iCamera.
Ne opravdavam ove cene ali to je realnost, svi pokusavaju da naprave profit koji je ostvariv pretezno u flagship klasi tj prodajom precenjenih top modela, cak ni to nije garancija za uspeh.
Peca je jos pre 4-5 god. napisao dobar komentar zasto misli da ce vodeci smartfoni generalno biti sve skuplji.
Kako je iphone skuplji od xl koji će da košta 750$ za 32gb a za 128gb verovatno 850$ ?
Pošto 64gb ne postoji ,kopiranje jabuke sve u 16.. čudi me da nisu ugurali i force touch
Ne verujem u tu priču .. ako bude u EU 750e budi uveren da će ovde držati cenu kao jabuka ,čak šta više ako ne bude kod provajdera može i sporije da mu pada cena od ip.
Npr cena 6p kod dilera ovde je počela da pada kada je počela da pada u emiratima i usa ,a deluje da cena pixela neće padati tokom god ,to jest imaju kao jabuka da je skresu kada izbace novi uređaj ( nešto mi sve vuče na tu priču )
Totalno postaju apple 2
Npr od pixela 2 očekujem da nema dzek za sluske ..
Videcemo, sve je moguce i zavisi od apetita Gugla.
Ali mislim da ce ovi prvi Gugl Pikseli (lebteje6o glupog li naziva) brzo biti dostupni za ili ispod 500€ (oglasi/KP/Ugarska)
Definitivno cu preskociti ove kao sto sam i sesticu, cekam iduce, neke po normalnim cenama i mislim da bi me bilo sramota da nosim kopiju iPhonea, proslo je to vreme da ima potrebe kopirati jabuku
Meni je i htc 10 gadan fon, prednja strana goophone, zadnja ajd' i ima veze sa htc-om tako da je ovo mozda i ocekivano, male su sanse da neki proizvodjac izbaci Nexus koji je bolje dizajniran od njihovog flagshipa.