Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smejurija, pa zeznuše iPhone koliki je :D

Zeznut je ugao. Npr toliki bezel je bio i na slikama za mi5 ali na kraju se ispostavilo da je ok. Bukvalno kao da gledam iste slike..
Jedino što je tamo bio fp senzor a ovde je koliko vidim Verizon logo [emoji23]

Nije Verizon logo (a šta je ko će ga znati).
Slikano iz katastrofalnog ugla, a kasnije "sekirom" odvajani telefon i ruka od pozadine.

6DvCX03.png

Bezel će biti kao sa onog snimka koji je pustio aa sa onleaksom .. pošto su to dimenzije koje su dobili proizvođači kejsova tipa spigen itd itd.
Sada kada bi neko bio dokon i uzeo te mere uvećao za displej od 5.5 dobili bi bezel .
Meni na tom klipu deluje dosta prihvatljivo ,manji nego na hrc a9
4cb2024ee066badc6e2327c043512474.jpg

Poslednja izmena:
Sasvim je ok ovo...

Mene više nervira taj "standardni" oblik, ali...

Moraju postojati bazeli (gore i dole) da bi tokom gledanja i korišćenja telefona u horizontalnom položaju biokomotan i upotrebljiv. A koliko ljude interesuje veličina donjih i gornjih bazela najbolje oslikava Šarp Kristal koji je imao samo donji bazel, a telefon je postao pravi raritet. Toliko o popularnosti bezbazelnih telefona. Mahom se svi "lože" kada ima male bazele sa strana ili kada je zakrivljen ekran.

Hoce li Pixel launcher biti integralni deo 7.1 Nougat-a, koji bi trebao da dodje i na trenutne Nexuse..?

Niko to ne zna

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Cisto sumnjam, koliko mi se cini, mislim da nisam dobio GEL launcher na Nexusu 7 2013, vec je svaki novi update dolazio sa onim starim...ili je to bilo na mom staru Nexusu 7 2012

Mislim da će kasnije biti na google prodavnici kao i ovaj sadašnji.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Uostalom moze i sada da se skine kome treba, nista epohalno u odnosu na sadasnji gugl launcher.

Sent from my Nexus 5X

Ja se pitam da li može da se ugasi iritatan Google logo s leve strane.

Promenis launcher i nema logo-a.

Svi spominju novu funkciju u Pixel launcher kako ikonica kalendara prati datume. Ja sam mislio da je to normalno, ali izgleda da je to bilo vezano za Nova launcher.

Ne samo za nova launcher, nego i icon pack mora da ima to. Today calendar ima već duži period tu opciju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
So I'm hearing that in the newest Android 7.1 builds on the Pixel phones, the "flower" home button is no more. It's now two circles.
The main filled white circle, surrounded by a larger thin circle. When you hold it down, the 4 colored dots then come out.

...and apparently Google is considering forcing all homescreen icons to be circles. I am not making this up. UGH.

Krugovi svuda oko nas :)

To za circle icons su rekli i na android police

Da neki baja i napravio kako bi to trebalo da izgleda,sve u svemu ogavno :)

P.s. ne mislim na nav bar nego kružne ikonice u pixel launcheru

tapatalk_1473935337072.jpeg

Da i ja mislim u app draweru

Fuj. :D

Ne razumem oblik ove pilule gore. Uopšte se ne uklapa u ceo fazon...

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Sve je to stvar šminke, samo nek stave Vanile i niske cene i biće super je jer će ih većina pazariti :)

Nisam siguran da sam fan te strelice, Google dugme svakako nervira i ne znam šta im treba ovaj zaobljeni folder generalno. Izgleda glupo i neprirodno.
Ali da se preživeti.

Mnogo je bre tih krugova [emoji4]
Te okrugle ikonice smo izgustirali još pre par meseci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno