Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sat mehanicki i to je to. Ne vidim poentu smartwatcha sem za prepisivanje

Ima svoje prednosti ,meni verovatno najveća da ne moram da vadim svaki sek mob iz džepa da proveravam not ,samo to vredi 200e.

Ako na to dodamo da može da ima gps i da ti ne treba mob dok trčiš eto još jedanog plusa.

Mada slažem se nije za svakog. A ti pametni satovi sa baterijom od 15 dana će izaći kada izađu mobovi sa baterijom od 30 ,znači za 10ak god :)

Poslednja izmena:
Ti loznice ko da 24h gledaš u notifikacije, lud si :D

Ma nije to nego mobovi sve veći ,sve se teže vade i stavljaju u džep .. čisto mučenje

S druge strane namerno i kupujemo s velikim ekranom. :D

Da vidim da je stigla ali ne vidim od koga i šta piše ..
Kažem i ja sam mislio da su pametni satovi ****** dok nisam krenuo da koristim onaj miband koji nije ni 10% pametnog sata

****m li ga, ja do sad nisam imao potrebu za tim.. Pre bih uzeo neki mehanicki satic kad bih imao $

Ljudi, jel ukidaju samo ime "Nexus" ili još nešto ? Jel će mobilni što budu izašli imati update za najnoviji Android OS (mislim na Android 8.0 itd) ?

Samo ime Nexus i približavaju ga masama.. verovatno zato ubacuju dual prozor ,promenu nav bara ,dupli tap za paljenje ekrana itd itd.
Dolazi sa 7.1 i imaće updejt na 8.0 oblandu i 9.0 praline

Nock nock paljenje ekrana na novim Google telefonima u HTC izvedbi? Siguran si?

Ali je i to bedno, dve godine u najboljem slučaju. Sledeća stvar će da se desi, Android će da počne da gubi tržište i prodaju u nekom trenutku. Zatim će da se preoprode i nude podršku po 5 godina ne samo za nove verzije nego zakrpe, i dok hardver podržava. A do tada će da nas *****avaju kao i prethodnih pet godina u kojima nisu imali malo pristojnosti da reše.
To je kao da je Microsoft ukinuo podršku za XP 2003. Pri tome telefoni imaju više osetljivih podataka nego računari u zadnje vreme.

Neće, široke narodne mase nemaju pojma koja im je verzija androida na telefonu, niti da li postoji nova.
Činjenica je da će se u budućnosti prodavati softver, tj kupovaćemo nove telefone zbog novog sistema, a ne zbog boljeg hardvera.
Nema još mnogo mesta za hardversko napredovanje tu.
Prodaja će da opada iz godine u godinu sigurno, dolazi do zasićenja. Npr Samsung nikada neće ponoviti uspeh od vremena S4, LG od G2 itd. Jednostavno to su bile velike nadogradnje, danas stave 6GB rama umesto 4, novi android, malo bolju kameru, i eto novog telefona..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
"Poruka za Google: držite se vi onog što znate da radite i manite se ćorava posla."

Ali je i to bedno, dve godine u najboljem slučaju. Sledeća stvar će da se desi, Android će da počne da gubi tržište i prodaju u nekom trenutku. Zatim će da se preoprode i nude podršku po 5 godina ne samo za nove verzije nego zakrpe, i dok hardver podržava. A do tada će da nas *****avaju kao i prethodnih pet godina u kojima nisu imali malo pristojnosti da reše.
To je kao da je Microsoft ukinuo podršku za XP 2003. Pri tome telefoni imaju više osetljivih podataka nego računari u zadnje vreme.
Baš će to da se desi.

Poslednja izmena:
Gomila stručnjaka na B92 :)

Svaka čast tim stručnjacima. :D

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ima i ovde takvih ;-)

Ima HTC 10, kao i M8, M9 modeli.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Gde, moze link..?

Mozda je bolje da ima ispeglanu verziju S820 nego tu oc-ovanu, mizerno "bolju" novu 821 koja moze da bude nepredvidiva kada su potrosnja i zagrevanje u pitanju.

Sent from my D6503

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno