Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
400 € 6P na KP, baš sam gledao, ali cimanje pogotovo sada kada stižu novi modeli ...

Ocekivano...s obzirom da je htc.

Neka hvala, izvalih da sto vise para imam, sve manje mi se bacaju na telefone.Neksusa cu gledati samo ako se opet odluce na neki tablet.
Al i dalje ostaje draz za cistim androidom,tako da mozda krajem sledece godine uzmem neki od ovih iz prosle generacije.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ono što je dobro kod nexus-a, kada prestane zvanična podrška tu je jaka zajednica koja će da izbacuje romove i nadogradnje...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I ja sam tako mislio, ali izgleda da ipak ima problema sa drajverima, kao i svi ostali telefoni?
Tipa kamera nema isti kvalitet..

Bogu hvala pa nisam od onih sto moraju da imaju poslednji sistem na telefonu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Početna verzija je bila 379$, a 32gb je bila 50$ skuplja. Nadam se da neće HTC uprskati kao sa Nexusom 9, inače mogu slobodno da stave katanac.

Početna verzija je bila 379$, a 32gb je bila 50$ skuplja. Nadam se da neće HTC uprskati kao sa Nexusom 9, inače mogu slobodno da stave katanac.
Pa dobro, ako je vise 'premium' izrade i nije 16gb, to je to, $449-$499.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li je ta verzija od 32GB sa dostupnih 32GB ili je sa 16GB (a druga polovina rezervisana za taj novi način apdejta)?

Ne može cela polovina da bude za updejte :)
Ali umesto 25gb slobodno možda bude 22 ,23 ili 20gb? Videćemo kada izađe

To će svakako da bude izbačeno u custom ROM varijantama. ;)

Pa dobro to se znalo ,zato i G bleji na poleđini moba.

Da su pametni pa da ih nazovu google phone S(small) i google phone M(medium)

Onda prica da ce huawei praviti novi nexus telefon ima smisla. Mada nije da mi se svidja ideja celokupna.

Ово је послао 6п!

Nema to veze sa nazivom, nego sa matketingom

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa dobro to se znalo ,zato i G bleji na poleđini moba.

Da su pametni pa da ih nazovu google phone S(small) i google phone M(medium)
Bedak sto to zvuci-podseca na one pateticne kineske krsine goophone.

Meni je Nexus naziv vrh..

Sent from my D6503

Nexus je i meni najjaci naziv!

Meni je nexus naziv krs, bolje mi je samsung grande neo punto.

Slažem se. Nekako je previše geek.
Ako bude google phone ili skraćeno g phone to će sa strane marketinga biti pogodak. Mada znajući njih hipstere neće se tako zvati

Google ne zeli da napravi novi iPhone fazon. Da je tako, culi bismo za to od nasih keva. Sto se tice telefona oni lete ispod radara sve vreme..

Nego...nesto sad gledam, ovaj 820...zar se on nije svuda pregrevao i pravio ******?

Google ne zeli da napravi novi iPhone fazon. Da je tako, culi bismo za to od nasih keva. Sto se tice telefona oni lete ispod radara sve vreme..

Nego...nesto sad gledam, ovaj 820...zar se on nije svuda pregrevao i pravio ******?
To je delimično istina ali npr iphone kopiraju ove god i po opcijama za količinu prostora , izbacuju verzije 32gb pa onda 128 bez 64. Ove god po najavama to radi i jabuka sa iphonom.

Bice fazon "E konacno je Google napravio fon, bio je i red. Sad cu iz fazona da kupim njega". Vecina korisnika Androida koje poznajem ne zna ni ciji je to OS.

Ово је послао 6п!

Pa da, mene obično kad pitaju ljudi koji fon imam, i kad kažem nexus.. Sledeće pitanje je - a šta je to? :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno