Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliki donji bezel i dalje ne verujem..

Sent from my Redmi Note 3

Pre 11 dana...
Lepo, sve se zna u principu.
Kako je krenulo za par dana ce i real life slike oba modela.
Hajp na vrhuncu...
A onda sledi cekanje od 2 meseca dok ne izadju u prodaju.
Jesam li jedni kome to izgleda malo verovatno?

Metalna oba, odlično.
Ja lično odustajem od daljnjih nagadjanja za launch price, kakva bude biće.

Nadam se da ima neki bolesni DAC, inace mi nije jasno ako je 'klot'.

Sent from my One M8 using Tapatalk
I ako ima takav DAC nalazice se u gornjoj polovini uredjaja tj u sklopu cipseta. G5 je izuzetak jer mu se audio modul kaci sa donje strane a inace mu je zvuk sa S820 soc-a.

Sent from my D6503

Za DAC da ali kvalitet zvučnika zavisi i od prostora koji se ostavi za njega.. ili će biti odličan stereo zvuk dole ili se google i dalje drogira.
Mada kada vidim onaj meizu pro6 sa jednim od najboljih donjih zvučnika ikada a bezel nikada manji.. eh

Poslednja izmena:
Ugao na slici je takav da deluje da je stranica telefona (pod uglom) deo bezela.

Još je sve zaobljeno, pa se ta granica izgubila.

Nema šanse da uživo deluje toliko, biće jasno kad stignu prave slike.

A da svi želimo manje, to stoji :D.

Da bar može da mi se ne svidi, ali pošto me samo Nexus interesuje, moraću da se nateram da mi se svidi :D.

Vreme je za odlazak sa petice...

Poslednja izmena:
Ja nešto ne verujem da će biti neki dobar DAC u Nexusima.
Preveliki bezeli svakako.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Da me neko ne razume pogresno al cak je i SD800 audio kvalitet dosta ispred slusalica koje prosecan korisnik koristi (fabricke, piston itd).
Pricam o kvalitetu, ne o jacini zvuka.
Mada se desavalo da neki uredjaji dele isti cipset a da ima razlike u zvuku, to je do implementacije pa i sw-a, najcesce su Qualcomm LG imali "dull" zvuk u odnosu na ostale proizvodjace sa SD.

HTC je odavno poznat po kvalitetu i jacini izlaza, S820 audio kvalitet je dokazano odlican (za smartfon standarde) pa nema potrebe sumnjati u kvalitet zvuka ovih Nexusa.

Bolje je uloziti pare u kvalitetne in ear sluske nego cekati da se Gugl odluci za neki premium DAC u Nexusima pa ubosti pistons u takvu zver.

Primer:
http://www.trustedreviews.com/sennheiser-cx-5-00-review

Ove sluske (G verzija sa mikrofonom) su samo 40e u jednoj poznatoj prodavnici dok su u ostalim oko 10k din, jedan clan ih je kupio i kaze da je sve regularno, tu je i 2god. garancija.

Htedoh da kazem da je bolje ubosti takve sluske u bilo koji noviji SD fon nego neke muljave koristiti uz V10 npr koji ima super DAC ali lose-prosecne sluske to mogu neutralisu.
Sent from my D6503

Poslednja izmena:
https://fccid.io/NM8G-2PW2100 Blizi se...
0416b7d37c380d8016a5e0bee890fb3b.jpg

Sent from my One M8 using Tapatalk

Koliko smara sve ovako na kašičicu, uh...

Daj imotep prekrši NDA ako znaš nešto i da završavamo :D

Poslednja izmena:
Prošao fcc ? Pa to znači da za 20ak dana izlazi.. ?

http://www.androidauthority.com/two-htc-nexus-phones-just-passed-fcc-709778/

Evo je i vest.

Npr 5x je prošao krajem septembra fcc a izašao u okt. Izgleda da su novi nexusi baš blizu i da će izaći pre okt [emoji102]

HTC-Nexus-2016-FCC.png

Edit. Tek sada vidim ovaj kom na reditu. Znači i dalje se ništa ne zna :)

The Nexus 6P and Nexus 5X got approved by the FCC right before they were announced (late September), while the Nexus 5 was approved early September and unveiled late October.
edit: and the Nexus 6 was first announced for preorder, and only later got FCC approval.
the only thing I can tell from this data is that these phones will probably be here before October.

Poslednja izmena:
Bravo Imotep, to je to.
Da se kvotujem još jedared, kakvi oktobri, kakve priče za malu decu... :)

Lepo, sve se zna u principu.
Kako je krenulo za par dana ce i real life slike oba modela.
Hajp na vrhuncu...
A onda sledi cekanje od 2 meseca dok ne izadju u prodaju.
Jesam li jedni kome to izgleda malo verovatno?

Početak septembra, moje mišljenje :)

Sent from Z5

To bi bilo idealno ali oni ne smeju prsa u prsa sa iphonom :) sacekace da prođe ceo taj hajp oko jabuke i onda kreću oni,znači cenim kraj septembra ali nadam se da grešim ;)

Poslednja izmena:
Početak septembra, moje mišljenje :)

Sent from Z5

Voleo bih da info koji sam dobio nije tacan(oktobar 4.), ali je pravo iz htc-usa(tester, preko njega dobio slike htc 10 http://forum.benchmark.rs/showthread.php?371011-HTC-10&p=4557950&viewfull=1#post4557950 i htc m9 system dump( http://www.xda-developers.com/skydragon-rom-first-sense-7-rom-for-the-htc-one-m8/ )). Daj Boze da se *****'o i da vidimo nove Nexus-e vec u Septembru u prodaji. ,)

Poslednja izmena:
Taj HTC iPhone je napljuvan zato sto je kostao koliko je kostao sa hardverom kakav jeste.

Sent from my Nexus 5X

Ajde ovaj iphone htc ima home dugme pa ne izgleda toliko strašno kao na ovom.. Ovaj bezel dole kao ili veći nego na 6p "samo" bez zvučnika...

Ja verujem ,to je to.. jedino što može donekle da ih izvuče jeste i reciklirana cena ,max 400$

Vala baš, jedino ako cena bude baš dobra pa se zanemare svi nedostaci ...

Što je najgore rekoše da će i veći model biti sličan/identičan :(

Moguće, ali previše sličnosti :)
A i logično je da bi bio što jeftiniji...

Jedino ako planiraju da kosta 120e.

Da ali na svim renderima do sada taj Nexus deluje dosta bolje od A9, jedino sto se zbog te slike iz ugla ne zna da li su bezeli (neopravdano) veliki.

A taj A9 je napljuvan jer je nebuloza, ajfonoliko-gufonoliki fail sa smesnim hw-om za tu pocetnu cenu :)

htc 10 takodje ima krizu dizajna ali "samo" prednje strane i za razliku od te A9 nebuloze ima mnogo bolji hardver, bolje zvucnike i kuciste mu bar sa strane i zadnjim panelom podseca na htc dok A9 kao da je pravljen za indijce koji bi da kupe android kopiju ajfona 6/s za 99$ :d

Na osnovu rendera bice to ok fon, pa kad je socijalno-plasticna nakaza S5 prodata u 25+ miliona ne vidim za sada zasto je toliki problem dizajn Nexusa koji jos nije ni predstavljen.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno