Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa svi nexusi osim One i 6p su 'recycled'.

Sent from my One M8 using Tapatalk

145.8 x 70.8 x 7.3 mm

5.0 inches (~66.8% screen-to-body ratio)

Gledam dimenzije a9,verovatno su u tu bradu gurnuli bateriju 2150 vs 2770mh.

Sto je najgore od svega a9 izgleda odlično sa prednje strane a to je zato što mu je donji bezel okupiran Htc logom i senzorom za otisak.

Ovi da su bili pametni trebali su tu dole da stave zvučnik koji gruva ka napred.

Ma dovoljno je napisati google ,šta se ja znojim...

P.s. sada me baš interesuje veći model ,nema teorije da bude izduženi a9 sa prednje strane.
Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Pa svi nexusi osim One i 6p su 'recycled'.

Pa, originali nisu bili toolikoo u outu kao A9, pa nije ni smetalo. :D
A koji fon je reciklirao N4?

A9 - 5.0 inches (~66.8% screen-to-body ratio)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ne znam šta je tačno definicija recikliranog nexusa ali ni Galaxy nexus mi ne deluje kao recikliran

Poslednja izmena:
ne znam šta treba da znači ovaj link, kada je galaxy nexus izbačen nije postojao ni S3 a kamoli S4 :)

to je nexus S, nije isto što i galaxy nexus

to je nexus S, nije isto što i galaxy nexus
Ne mogu sad da nadjem, 2011/2012 valjda galaxy s2 ili nesto slicno, no nebitno 5 god unazad ici.. Ali ima smisla to 'Recycled'. Samo 6p u skorije vreme nije recikliran, dok ostali uglavnom jesu(sto ne znaci nista lose, naprotiv).

ma jok, nemaju veze s2 i gnex. gnex je najunikatniji nexus ikada :)
ne znam ni što 5x smatraš nekom reciklažom, g4 ne može biti različitiji od njega nego što je sad. samo taj čipset je isti, sve ostalo ni blizu.

1c61ebf71b858759bd8724fc6d3587dd.jpg

Zašto uvek slikanje najjadnijim telefonom kad nam najviše treba? :D

A da to nije cetvorka..? :D

Da, kad se bolje pogleda, vidi se da 2/3 leđa nije staklo.

Ovo kukanje me podsjeća na izlazak prethodnih modela 5X i 6P.
Na kraju, na policama izgledaju bolje nego na fotografijama.

Nemam iskustva sa HTC telefonima. Kakvi su oni po pitanju kamere u odnosu na konkurenciju?

Jedino HTC 10 ima konkurentnu kameru.
Nema ovde kukanja, iznosimo mišljenja i zapažanja, entuzijasti smo. I tako je bilo pred izlazak svakog važnijeg telefona - i biće tako i ubuduće.

Poslednja izmena:
Ovo kukanje me podsjeća na izlazak prethodnih modela 5X i 6P.
Na kraju, na policama izgledaju bolje nego na fotografijama.

Nemam iskustva sa HTC telefonima. Kakvi su oni po pitanju kamere u odnosu na konkurenciju?
Kakve veze ima Htc sa kamerom na nexusu ?

To je kao da si pitao zašto kamere na lg nexus 5x i lg g5 nisu iste..

Ako iskoriste hardver kamere od htc 10 sa google softverom bice to vrhunska kamera, popunice nedostatke kamere 6p/5x u vidu ois-a i veceg otvora blende :)

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Da, 99% će to biti najbolja smartfon foto kamera, kao što su to trenutno 5x i 6p :)
Bilo bi lepo da porade na video snimanju, trenutni nexusi tu škripe.

Pa ta bi bila priča i da ga ne pravi Htc. Imx377 i imx378 su identični senzori , verovatno ovaj drugi malo prepravljen da bi mogao da koristi ois.

A već se maltene zna da je kamera ista kao na htc10 + naravno hdr+.. nadam se da će s820 brže obrađivati hdr fotke

Poslednja izmena:
Kakve veze ima Htc sa kamerom na nexusu ?

To je kao da si pitao zašto kamere na lg nexus 5x i lg g5 nisu iste..

Pa ono, ako već vidite da su kopirali postojeći HTC da znamo kakvu kameru da očekujemo.

5X ne liči na G5.

Lepo kaze crni brat: "In 2035 we’re gonna have 40-megapixel incredible cameras in every smartphone… but we’re still gonna get potato cam tech leaks."
https://twitter.com/MKBHD/status/764957672454103040

Današni svaki osrednji telefon može da napravi prilično detaljnu sliku (na veštačkom, a pogotovo na dnevnom osvetljenju).
Ali nije to jedini faktor u priči... :)

Izvestan procenat leak slika i nisu pravi leakovi, već su plasirane od strane marketing odeljenja (a preko treće strane) u svrhu pumpanja hajpa.
Pravila zanata zahtevaju da slike izgledaju snimljene loše (ilegalno, iz daljine, u žurbi i slično ) da bi bile "autentične" ali takodje i da ne otkriju isuviše dok ne dodje vreme.
Važi i za prave leakove i za "potpomugnute".

Ima i izuzetaka, ove leakovane slike od Xperije od pre mesec dana ili tako nešto.

Upravo tako, sve je to deo hajpa i marketinga.

Sent from my D6503

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno