Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^slazem se .
Samo se nadam da jeftiniji neće zakinuti za amoled ekran.. vidim nisu ga zakinuli za ram ,što je odlično .

Android-Nougat-and-4GB-of-RAM-on-board.jpg

Sent from my Redmi Note 3

Ja se najvise nadam da ga nece zakinuti za sd card slot obzirom da ima samo 32gb...manja mi je briga da li ima 3 ili 4gb rama kad i sa 2 pure google lepo radi ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Naravno da nece biti sd kartica, ne znam odakle to da ocekujes.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kao i do sada sto se tice Nexusa.

Nexus vodi politiku, i to prilicnu explicitinu,sto se tice SD kartica. To nece skoro da bidne.

Onda neka pocetni modeli budu 64Gb. Mada je mnogima i 32Gb dosta, uz cloud, deezer itd.

Ali 16Gb je smesna kolicina memorije ako ne postoji mogucnost prosirenja.

Sent from my D6503

32gb je meni na primer taman. 64gb bi dobro došlo ali nije toliko krucijalno.
Ko će izdržati još 2 meseca..

Posle godinu dana da

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

mislio sam na onaj jeftiniji,kao sto je sada 5x oko 250, ne secam se koliko je bio kada je izasao :)

379$ i 429$

Ako manji novi Nexus bude bio 399$/€ biće odlično

Poslednja izmena:
I ju, ako bude samo toliko, bice bas strava... Cenim 469$, odnosno isto toliko evara sa ove strane Atlantika.

Kad nas iznenadi HTC sa $599 za manji [emoji23]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nije to do HTC-a.
Početna cena će biti visoka samo da vidimo koliko brzo i do koje cifre će pasti.

Pa ne može da bude previše visoka ,koliko će onda koštati Nexus M ? 750$ ? A 6p je koštao 499$.( Tada mob koji je bio top u svakom smislu te reči )
Znači manji očekujem da bude u intervalu od 350$ do 450 $
A veći od 500$ do 600$.

Poslednja izmena:
To je realno ali nekima i dalje previše :)

Apsolutno realan standard bi trebalo biti 64GB (ako ne racunamo telefone sa SD slotom, pa cak i njih), za 2016, prosecan cenovni opseg i klasu uredjaja - ako vec pricamo o Nexusu.

Prosto je neverovatno nuditi osnovne modele od 16GB za neku X cenu, a ne ponuditi 2, 4, ili i 8 puta veci kapacitet za neke proporcionalne novce (dok nemas SD slot, al i da imas). O onim forama +100e na osnovnu cenu za 64GB necu ni da pricam.

Alavost, nista drugo.

[YOUTUBE]C2p5aREEWvk[/YOUTUBE]

Garac sumira utiske od AP izvora

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

HTC se ne pita za cenu. Odg za 5"
8b32db9e553916fecddb92ad7323999c.jpg

Sent from my m8 using Tapatalk

Mnogo nas lože oko novih Nexusa.
Imam osjećaj da ćemo na kraju dobiti manje od ovih nagađanja i to po većoj cijeni.
Skoro sam siguran da će nastaviti da valjaju modele da 16GB uz naravno neko forsiranje cloud servisa.

Najbolji je ovaj mladi crnja što se nešto kao hajpuje a dobiće i jedan i drugi Nexus od googla 20ak dana pre premijere :)

Pa uspeo covek u zivotu, moze mu se ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Not su užas ali melodije su ok :)

Prosto neverovatno ako je istina cip iz novog iPhonea daje 70% vise u single score-u

Sent from my Nexus 5X
U single core performansama se taj procesor poredi sa Haswell procesorom, slabiji je nesto. Nrma tu sta, mnogo je dobar procesor.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

We also know Google had more hand than ever in actually designing the new Nexus devices, so there's no real reason to think HTC's design language would bleed in.

Androidpolice,na temu dizajna Htc nexusa

Pa to i nije tako dobro :)
Marlin neka bude htc10 sa manjim ivicama i super - kao na onom renderu !

Što je najbolje ti sa AP sajta imaju telefone sigurno, nego *** ne smeju još sve da objave :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno