Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Nije loša cena $399, toliko je bio i 5x kad se pojavio?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Biće to skuplje sigurno ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ne mraci.

Sent from my Nexus 5X

Ako je tačno da će veći biti 500$ nije mala šansa da manji bude 400$.. ne postoji logika da bude npr 450$

Naravno u EU sigurno 30% skuplje:)
Sent from my Redmi Note 3

Tesko da ce i veci biti 500 odmah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

HTC i dobra cena ne idu zajedno. Oni jos uvek veruju da su premium na svim poljima. Ne dopada mi se sto ih je Google odabrao, napravili su samo jedan Nexus uredjaj da valja i to onaj prvi. Nadam se da ce cene biti normalne ali iskustvo govori da nece.

Pa sa obzirom da nema Htc logo na sebi ne vidim kako će Htc bitnije da utiče na cenu .. videćemo ,još 2 meseca :)

Sent from my Redmi Note 3

Opa, ipak 4GB rama.
c85881e304b0c90e8a3810d3ad8f3928.jpg

Poslednja izmena:
Koje ce ovo aždaje da budu sunce ti...jedva cekam.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nema sanse ovaj manji da padne ispod 400 eura dobrih 6-7 meseci

Sent from my Nexus 5X

Glupa im je vise fora da krajem godine izdaju telefone. Naplacuju ti 500e procesor star 8 meseci, obican fullhd...

Ali zato u cenu ulazi i krsten softver i najbolja 'droid podrska.

Sta vredi i najbolji soc i 4-6Gb rama ako je android unisten sa JK/Čajna UI djubrivom.

1080p rez. je optimalna, mnogo je bitniji kvalitet panela.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Baš bi glupo bilo da je viša rezolucija na manjem modelu, totalno bacanje resursa.

Nego izgleda kod ljudi nikad ne može da se ugasi taj "što više, to bolje" momenat..

Glupa im je vise fora da krajem godine izdaju telefone. Naplacuju ti 500e procesor star 8 meseci, obican fullhd...
To je sve sto jednom telefonu i treba.Ovaj ce i sa ovim "starim" procesorom i za tri godine da sije i ovaj novoizasli note7 a i bilo sta sto izadje u tom buducem periodu.[emoji2]

Ja se samo pitam da li će to biti dobro kalibrisan oled tj. da li će i dalje biti srgb ili nekog drugog normalnog moda.

I da li cu i ja konačno moći da se naviknem na oled kontrast :(.

Loš mi je taj momenat, jedva čekam nešto, a neizvesno je da li mi tako bitna stavka odgovara.

Poslednja izmena:
meni je bitno da li ce kamera biti ista kao na 5x/6p ali us OIS.. :)

Ja cekao ovaj period godine, da vidim sta ce da ponude Apple i Gooogle, pa da pazarim nesto. Uzimam neki od ova dva Nexusa, manje verovatno, cim se pojavi u prodaji. Pa se javljam se utiscima (na zalost, nece biti skoro).
By the way, imam utisak da je ovaj 5" nexus jako dobro izbalansiran telefon, nadam se da ce zavrsna obrada biti jako dobrai da ce tel izgledati pristojno.

Ako je tako sto onda kupujete aktuelne nexuse kad ih dere obicna petica. I naravno da cu uvek traziti sto vise to bolje za svoj novac. Ako za iste pare imam bolji hardver naravno da cu otici na to. Postoji i cyanogenmod ne mora se placati toliko samo za softver. I kakav crni krsten software, sto prelazite odma sa stock-a na razne romove kad vam 5x ne moze ukesirati preko 250mb...

Poslednja izmena:
Kad volimo Nexuse, ***.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno