Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Stiglo na 9 pro.
Nisam na wifi pa ću kasnije

Prilozi

• Screenshot_20250610-202245.png
    Screenshot_20250610-202245.png
    221.9 KB · Pregleda: 97
  • Screenshot_20250610-202434.png
    Screenshot_20250610-202434.png
    260.2 KB · Pregleda: 94
2 najzanimljivije opcije(po meni) nisu u 16 stable - material expressive 3 i desktop mode. Ovo sve ostalo mi je meh.

Edit: stiglo i kod mene, evo skida se

Upravo na 9 xl,skida se, imam naviku iz doba XDA era da posle svakog broja i update radim full reset,blah dal to opet raditi ili ne...msm sa 15 na 16

Sve u svemu, ništa. Landara pišoder.
Samo da vidim jel rade sve bankarske aplikacije.

Pixel watch ECG still not available in your country 😃

Poslednja izmena:
To za sat sigurno možeš da namestis kao i za termometar da može da meri temp ljudima.
Samo treba malo da se poseti 4pda forum i Google translate.

Ja sam samo provalio da mi whatsapp ne ide smooth kad se vraćaš uz chata u home (na 7 pro) hahha

Kod mene na QPR1 Beta 2 (Pixel 9) ide glatko, inace su sada promenili polozaj ikonica u status baru pa je wifi ikonica prva pored baterije.

I ubacili su svoju verziju DeXa...

Potpuno isto sve. I o tome sam pisao kad su krenuli da se ljudi odusevljavaju sa podrskom od ne znam koliko godina pa da li je bolje 5 ili 7. Android 16 je u najbolju ruku 15.1 a ovo bi prosecnog custom-rom developera pre 10ak godina bilo sramota da izbaci kao update. Koristim Pixel jer ne podonosim iOS a hocu najbolju mogucu kameru. Sa druge strane, ovo je postalo smesno na sta Guglu lici telefon i sta oni izbacuju kao major version update.

Promenili su malo logiku oko updejta, uglavnom su sada nove verzije namenjene na prvom mestu developerima sa puno promena ispod haube i sa glavnim fokusom na njih. Tek onda uz feature dropove i kvartalne updejte idu izmene koje oseti korisnik, kao što će i sada biti sa ovim vizuelnim izmenama UI za 3 meseca.
Bukvalno Ima text(objašnjenje) o tome na nekom od popularnih sajtova vezanih za android.

Poslednja izmena:
Iscitao sam sve. I znam odlicno sta donosi ovaj a kada i sta QPR-ovi. Ali to je smesno. Ovde pricamo o Guglu, bukvalno imaju neogranicena sredstva. Developeri uvek imaju pristup poslednjim stabilnim i beta kanalima. Narocito sto QPR-ovi treba da doneso malo nasminakaniji UI sa naglaskom na MALO i jos po neka AI glupost. Dakle, celu godinu izbacuju nesto sto je major version po njima.

Sta bi bilo bolje uzeti Samsung Galaki S25 Plus 5G za 730 e. ili ovaj Pixel 9 pro za 750 e.

Ja nikad problem nisam imao sa notifikacija ni na P9 Pro, ni pre na P7 Pro. Sve stize kako treba. Uspostavljanje veze se resi za 2min preko sizuku app.

Da li neko kojim slucajem prodaje Pitaka case za Pixel 9 Pro? Ili znate nekog ko ima vec uvezeno, na njihovom sajtu ne postoji vise mogucnost da se poruci. Hvala :)

Ako ti notifikacije nista ne znace i ako te ne mrzi da cekas pola minuta na uspostavljanje veze oberucke ga uzmi. Prelep dizajn u kojem ces uzivati svaki put kada ga budes vadio iz case da ga prebrises
Gomila gluposti ne slusaj ovakve,ja sam imao nazovi problem sa notifikacijama u silent modu ali se ispostavilo da je do mene jer sam trebao da napravim neki exepctions za odredjene aplikacije dok je na silent modu,a sto se tice uspostave veze totalna glupost,meni na Yettelu i bez shizuku sve radi sasvim okej i bez VOLTE,osim jelte sto ga nemam bez shizuku i pixel IMS aplikacije,sa Volte je veza kvalitetnija ali RADI,za A1 mrezu ne znam ne koristim je,pitaj druge verovatno je doticni na A1 mrezi pa sizi,ako si na Yettelu samo vozi 9ke.

To nisu nikakve gluposti. Iznosim svoje utiske telefona kojeg imam vec 6 meseci i kojeg sam platio 1150€! Nikad u zivotu nisam dao toliko novca za telefon. Valjda je dozvoljeno da se uputi i neka kritika ili smo svi slepo zaljubljeni u svoje uredjaje? Inace sam na yettel mrezi i da nema shizukua druga prica bi bila. Q

Notifikacije kasne, to je opste poznato. Pixel 7 Pro, 8 Pro i sada 9 Pro XL. Sa sizuku radi super na A1 a radi i bez, posle update-a na A16, nisam odradio sizuku i radilo je skroz okej i bez njega.

9 pro ovde, nikakvo kašnjenje notifakacija nisam primetio. Od februara do danas?

Vrh Dno