Dalibor Viktor
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 10.10.2024
- Poena
- 15
2 najzanimljivije opcije(po meni) nisu u 16 stable - material expressive 3 i desktop mode. Ovo sve ostalo mi je meh.
Edit: stiglo i kod mene, evo skida se
Jedino sam ovo uočio od noviteta.Instalirao, restartovao, ništa novo 😂
Ako ti notifikacije nista ne znace i ako te ne mrzi da cekas pola minuta na uspostavljanje veze oberucke ga uzmi. Prelep dizajn u kojem ces uzivati svaki put kada ga budes vadio iz case da ga prebrisesKakvi su ovi pixel telefoni, razmisljam da uzmem jedan
U svakoj stavki je bolji Samsung osim kamere. Ako ti kamera nije previse bitna, Samsung. Ako hoces da pravis vrhunske slike, Pixel.Sta bi bilo bolje uzeti Samsung Galaki S25 Plus 5G za 730 e. ili ovaj Pixel 9 pro za 750 e.
Gomila gluposti ne slusaj ovakve,ja sam imao nazovi problem sa notifikacijama u silent modu ali se ispostavilo da je do mene jer sam trebao da napravim neki exepctions za odredjene aplikacije dok je na silent modu,a sto se tice uspostave veze totalna glupost,meni na Yettelu i bez shizuku sve radi sasvim okej i bez VOLTE,osim jelte sto ga nemam bez shizuku i pixel IMS aplikacije,sa Volte je veza kvalitetnija ali RADI,za A1 mrezu ne znam ne koristim je,pitaj druge verovatno je doticni na A1 mrezi pa sizi,ako si na Yettelu samo vozi 9ke.Ako ti notifikacije nista ne znace i ako te ne mrzi da cekas pola minuta na uspostavljanje veze oberucke ga uzmi. Prelep dizajn u kojem ces uzivati svaki put kada ga budes vadio iz case da ga prebrises
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari