Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Kod ovog 9 Pro je moguce koristiti iskljucivo sim+esim ako se koriste dvije kartice,je li tako?Ima li neko od vas da tako koristi i kako to radi s obzirom da se dosta vas žali na nedostupnost...
Hmm, nisi dobro razumeo. Zalili smo se mi koji koristimo A1 mrezu u SRB, a pixel telefonima nije bilo dozvoljeno da koriste VoLTE.

Sada A1 dozvoljava pixelima da koriste VoLTE, tako da vise nema nikakvih problema. Inace kao sto rece kolega, mozes fizicki sim + esim ili 2x esim, radi to savrseno.

Jos jedno pitanje tj. 2- koliko mu traje punjenje sa original punjacem 20-100%? I kako ste generalno zadovoljni baterijom?Ne bih da uzmem telefon na kom ce mi baterija trajati kao na sadasnjem s23 kojoj je 5h30min sota neki maksimum...
Imam 9 pro,Xiaomi 15 i Iphone 15 pro po istoj cijeni,u 30e s tim sto ovaj iphone realno ne bih da uzimam nego eto,isto kosta...

Ja sam puno na wifi, ali baterija mi je odlicna. Punim ga na laptopu, nije me prodao do sada. Iskren da budem, u inostranstvu, na mobile, takodje je super. ZA bateriju i kamere na 9 pro xl ne brini.

Za manju verziju pitam,9 Pro.Ne odgovaraju mi ti telefoni sa 6.7 ekranima i 250 grama...Sta bih mogao ocekivati od baterije i koliko bi mu trajalo to punjenje sa original punjacem 20-100%? Na ebay su 9 pro i Xiaomi 15 veoma slicni sa cijenama,a Pixel me kopka zbog kamera prvenstveno.Ali ako je baterija krš,a presporo punjenje otpada..

Nazad
Vrh Dno