Nije, ali konkretno ja lično, sigurno ne bih uzimao Pixel da ne može volte, posle onog mučenja ne bih to priredio sebi opet hahaVažno da radi na svim srpskim mrežama...
VoLTE nije deal-breaker, Globaltel ga npr. ni nema![]()
Ali onda nemaš internet tokom poziva, i ja mislim da je gori zvuk bez VoLTE?Pisao sam u nekoj temi, supruzi kad sam uzeo magic 6 pro bila kuknjava kako se mnogo loše čuje zvuk pri razgovoru, "kao iz bunara". Na kraju sam isključio volte i ona oduševljena, kaže sad je kako treba 😁
Inače mene je smorio šizuku i to petljanje, želim da je telefon telefon ili ga menjam, obrisao sam šizuku i za sada na a1 na p6 pro nemam problema sa pozivima/propuštenim pozivima. Možda su nešto sredili ažuriranjima/u androidu 15.
Znači mali s23 star uskoro 2 godine mi gura preko 5h (neretko i 6+), evo ja ne znam kako koristiš telefon ali da mi xl (ultra i sl) ne izbacuje daleko više od 5 instant bi ga prodao/bacio/poklonioXL nema teoretske sanse da ima 7h sot,bar ne moj scenario koriscenja,ako bude imao 5h puna kapa
Muka me uhvati kad odem kod keve da joj sredjujem moj bivsi Note 10+ Snap, 60Hz ekran. Kako ono cudo radi i koliko mu uopste 8Pro ne bezi.Inače nisam primetio da mi je pixel igde brži bolji ili fluidniji od s23.
Meni je zvuk sjajan i bez VoLTE, a net mi ne treba dok razgovaram 🙂Ali onda nemaš internet tokom poziva, i ja mislim da je gori zvuk bez VoLTE?
Jos je rano,mada moje misljenje je da nema sanse vise od 5h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari