BataHTC
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.03.2015
- Poena
- 215
Gde uzimas original google case? Moze li linkMa lupaju gluposti na redditu. Nema boljeg kejsa za pixel 9 od Google originala. Jedini kejs koji bih stvarno nosio uz pixel telefon.
Gde uzimas original google case? Moze li linkMa lupaju gluposti na redditu. Nema boljeg kejsa za pixel 9 od Google originala. Jedini kejs koji bih stvarno nosio uz pixel telefon.
Gde uzimas original google case? Moze li link
Hvala na savetu, imao sam želju da probam, a definitivno sada i hoću kada uzmem novi fon.@The PunisheR i ja sam ranije uvek nosio rugged kao manju alternativu pored tough armora, ali od kada sam probao liquid air više nema nazad. Čisto savet ako budeš nekad u mogucnosti da probaš
Na sajtu vidim da je taj Pitaku 70e?Probao Liquid Air i debela je za moje standarde. Na S20 imam neku lepu tanku, ali ne znam proivodjača, a na S23 imam Pitaku. Jedino te tanke dolaze u obzir![]()
Na brzinu što sam probao, u aplikaciji možeš da pričaš sa njim na srpskom i odgovara prirodnim glasom, ne zvuči kao robot.Razume li komande na Srpskom? Ili samo app prevedena?
Imaš ovde pre par stranica da je kolega sa foruma uspešno sve odradio na svojoj 9 da shizuku.Kolega probao shizuku za volte,kaze ne podrzava jos app 9-ke ili je mentol skinuo neku stariju verziju
Mislim da bi Google sa desetkom, pored procesora, trebalo da uradi i nesto novo sa glavnom i telephoto kamerom.
Cinjenica je da su razlike izmedju 9 Pro i 6 Pro minimalne i primetne samo nama koji fotkamo non stop. Razlike u hardveru takodje mizerne. Pored toga drugi proizvodjaci ih stizu po pitanju kamera.
Jedino sto nisam siguran jeste da li je Google jednostavno dostigao plato (mada hardver ne govori tome u prilog) ili su se jednostavno olenjili posto su bili toliko ispred drugih.
Ja koristim Pixel pretezno zbog kamere, i stvarno se nadam da cu sa desetkom da dobijem razlog konacno da kupim novi. Za sada ga uopste ne vidim.
P.S. Cak mi se cini da su primeri za 6 Pro bas birani da izgledaju losije, ja apsolutno nikada nisam dobio ovakve fotografije na kojima highlighti klipuju, ali cak i pored toga kamere su gotovo iste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari