lakse im je da uloze u marketing nego da naprave dobar telefonUlaže Google u marketing sve više reklo bi se
Daleko je od odlicnog ali je za vrenost za koju se prodavao (posebno u predprodaji) do prosle godine bio ok kupovina, sada vise nije ni to.Imaju odlican telefon, svaka roba ima svog kupca.
A tek je pixel dobra kupovina posle godinu - dve, pa čak i tri kao što su sada p6/p7/p8 pro![]()
*podacima![]()
Pixel 9 Pro XL vs iPhone 15 Pro Max vs S24 Ultra vs OnePlus 12 EXTREME Battery Drain Test LIVE!
Pixel 9 Pro XL vs iPhone 15 Pro Max vs S24 Ultra vs OnePlus 12 EXTREME Battery Drain Test LIVE! on Mobile Data 4G/5G.Timestamps0:00 Starting16:24 False Start...www.youtube.com
Ovaj testove radi na mobilnim podatcima. Po ovome bi trebalo da su sredili modem s obizrom da s24 ultra ima skroz dobru bateriju a ovde ga Pixel dobija
Meni su sve tri OnePlus 12 kamere (dakle za fotografisanje) malo bolje od npr. Xiaomi 14, S23 serije (jer su je degradirali nenormalnim sharpening-om), a telefoto i ultrawide su malo bolje od iP15 modela. I u rangu sa S24 serijom, uz malo prirodnije boje (subjektivno).Ako ti ne treba vrhunska kamera, OnePlus nema konkurenciju. 😉
Naravno da će da ukinu i onda ide Gemini subscription za tričavih 200$/god.Pišem ovde jer je najaktuelnija tema.
Prešao sam juče na Gemini, i kroz 2 sata sam se vratio na Google Assistant.
Dve stvari su mi fascinantne: koliko Google Assistant savršeno radi na Pixel-u, bukvalno je supertelefon uz njega, i koliko je Gemini i dalje loš, pola stvari ne mogu da obavim na njemu što mogu na prvom, iako je LLM.
Biće mi jako žao ako ukinu GA i nateraju sve da pređu na Gemini, ali nadam se da će da se nađe neki način da se i to revertuje.
istine radi zaboravio je da iskljuci save mode na 20 posto koji automatski se pali , dobrih 4 minuta je tako radio pixel![]()
Pixel 9 Pro XL vs iPhone 15 Pro Max vs S24 Ultra vs OnePlus 12 EXTREME Battery Drain Test LIVE!
Pixel 9 Pro XL vs iPhone 15 Pro Max vs S24 Ultra vs OnePlus 12 EXTREME Battery Drain Test LIVE! on Mobile Data 4G/5G.Timestamps0:00 Starting16:24 False Start...www.youtube.com
Ovaj testove radi na mobilnim podatcima. Po ovome bi trebalo da su sredili modem s obizrom da s24 ultra ima skroz dobru bateriju a ovde ga Pixel dobija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari