Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
"Firstly, we do not know the ambient temperature in which the Pixel 9 Pro XL was tested in, as that has a major effect on the chipset’s ability to prevent thermal throttling for as long as possible."
"These results indicate that the stress test is designed to bring smartphone SoCs to their knees, so it is highly possible that even the most power-efficient silicon would struggle against this application."
So basically, this article is just clickbait....
Slazem se sa tobom u potpunosti, ma da moram priznati da sam ovde u CG na moru video dosta pixela, pocevsi od 6 pa do 8. Dal su stranci ti koji koriste, nzm. Meni izgleda bas lepo. E sad kad smo vec kod sporijeg procesora i ostalih mana, Huawei Pura70 ultra ima slabiji procesor, pa prodaju po paprenoj ceni, ne opravdavam to al sta mozemoMoje misljenje je da nemam nikakvih problema sto SoC nije dobar na sintetickim testovima, to me najmanje zanima. Medjutim, ako je vec sporiji od konkurencije, a prodaje se po flagship ceni, ajde onda neka bude mali potrosac. To je posteno. Necu vrhunske performanse ali zato hocu vrhunsku bateriju, to je legitiman zahtev. E to je problem, nije Google uradio branch, pa rekao, okej pravimo nas SoC, bice 25% sporiji od konkurencije jer je i to vise nego dovljno brzo, ali ce battery life da bude legendaran. To bi 85% ljudi prihvatilo bez rec da kaze. Ovako, ostaje gorak ukus u ustima kad platis flagship cenu za 20% sporiji uredjaj kome je baterija recimo 15% slabija od konkurencije. To je vec problem.
G4 dosta dobar 🤔
1. Overall size and dimensions
2. Display size and resolution
3. Batter capacity
4. Charging speeds
5. Price
When we are designing the chip, we’re not designing it for speeds and feats. We’re not designing it to beat some specific benchmark that’s out there. We’re designing it to meet our use cases.
Baš to, nekako najmanje materijala ima o Pixel 9 Pro, koji je mnogima najzanimljiviji od svih Pixela.I na tim promo slikama i na svim recenzijama samo običan 9 i XL, retko se provuče 9 Pro, koji je realno i najzanimljiviji uređaj… Evo primer Iph 15 Pro i Pro Max, solidna razlika u telephoto kameri i još veća u bateriji i to se oseti, a kod 9te serije Pro Piksela je taj “gap” bukvalno nepostojeći, mizerno veća baterija i brže punjenje na XL verziji… plus odložen izlazak 9 Pro modela…
Zasto ne bi bilo verodostojno zaista je na cistom bencmarku tolika razlika, ali u to cesto nije povezano sa realnim koriscenjem, kao sto su vec podelili gore ovaj video on ide u prilog G4 koji je najbrzi u praksi, sto pokazuje da nije sve u snazi koliko u optimizaciji softwera i hardwara.Baš to, nekako najmanje materijala ima o Pixel 9 Pro, koji je mnogima najzanimljiviji od svih Pixela.
Sad gledam, 9 Pro je bukvalno istih dimenzija i težine kao telefon koji koristim godinama, i takođe nema zakrivljen displej, baš bi mi vrhunski legao taj Pixel.
Kad smo već kod sintetike, evo nekih poređenja, sam sajt je ok, mada ne znam koliko je sve ovo verodostojno trenutno.
Snapdragon 8 Gen 3 vs Tensor G4
Snapdragon 8 Gen 2 vs Tensor G4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari