Ne mogu da kazem za update, ali kad punim telefon na starom samsung punjacu, bukvalno ga puni 4 sata preko noci ali baterija uvek traje malo duze, dovolno da moze da se primeti.Ne znam da li je placebo, ali kao da posle majskog updejta baterija osetno duže traje ?
Ili je to, ili baterija duže traje kada se puni sporim punjačem ( pošto sam poslednja 2 puta iz nekog razloga punio mob sporim punjačem) ? 🤔
Pixel 6 pro, ako je relevantno, nikada apdejt (veći ili manji, mesečni ili tranzicioni na nove verzije androida) nije ni zeznuo ni popravio bateriju od kako ga imam. A12 -> A13 -> A14 nikada fabrički reset.Jel vam to svaki mesec tako apdejt zezne pa popravi bateriju?
Samo jednom odradis i to radi, svaki sledeci put nakon apdejta ponovis postupak i to je to (jednom mesecno).A kada radite to preko Sizuku programa, je li to pptrebno samo jednom uraditi, i onda telefon zapamti sta si mu radio, ili mora stalno biti na wifi, da bi radilo?
Ne treba da se restartuje telefon uopšte.Ja sam pokusavao, nasao neku uputstvo na github-u, ali me zeza deo kada treba da restartujem telefon nekoliko puta da ta podesavanja prorade.
Da li si nakačen na neki wifi?Prihvatis da je dozvoljen za tu mrezu na kojoj si.
Taj deo mi nigde ne iskoci kao ponudjen. Kada omogucim wifi debuging, nista me ne pita za mrezu. Mozda me to zeza, jer nekako preskocim taj deo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari