Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Kod mene normalno sve, tu je HD ikonica.

Dolazi u HU sigurno, i jos neke EU zemlje, ali ne mogu da nadjem Reddit post sa spiskom.

Pitanje sada da li će moći u mađarskoj da se kupi u radnji i onda skine na granici njihov PDV? :) videćemo. O tome će se sigurno i pisati u p9 temi :)

Šta bi bila alternativa ovom telefonu u Android svetu? Treba mi telefon za žensku osobu u ovom cenovnom rangu a da ne mora da se zeza sa Šizukuom, signalom i takvim stvarima. Dobre fotke, UI i tečan rad...

Zašto da ne ?
Bolji je u svim segmentima sem u UI.. a koliko je to uopšte i bitno za žensku osobu.

Ne znam da li je placebo, ali kao da posle majskog updejta baterija osetno duže traje ?

Ili je to, ili baterija duže traje kada se puni sporim punjačem ( pošto sam poslednja 2 puta iz nekog razloga punio mob sporim punjačem) ? 🤔

Šta je sporije 30w koje je i ovako presporo? 😁

Neka tipa brzina od 3h za full punu bateriju :) probaću još par puta. Ali mi deluje da bolje drži kada se puni baš sporim punjačem.

Martovski update je bio katastrofa za bateriju. I meni se čini da je sad malo bolje

I ja bih rekao da je bolja baterija.

Ne znam da li je placebo, ali kao da posle majskog updejta baterija osetno duže traje ?

Ili je to, ili baterija duže traje kada se puni sporim punjačem ( pošto sam poslednja 2 puta iz nekog razloga punio mob sporim punjačem) ? 🤔
Ne mogu da kazem za update, ali kad punim telefon na starom samsung punjacu, bukvalno ga puni 4 sata preko noci ali baterija uvek traje malo duze, dovolno da moze da se primeti.

A kada radite to preko Sizuku programa, je li to pptrebno samo jednom uraditi, i onda telefon zapamti sta si mu radio, ili mora stalno biti na wifi, da bi radilo?

A kada radite to preko Sizuku programa, je li to pptrebno samo jednom uraditi, i onda telefon zapamti sta si mu radio, ili mora stalno biti na wifi, da bi radilo?
Samo jednom odradis i to radi, svaki sledeci put nakon apdejta ponovis postupak i to je to (jednom mesecno).

Tako uradis omogucavanje VoLTE, rad istog nema veze sa wifijem.

Ja sam pokusavao, nasao neku uputstvo na github-u, ali me zeza deo kada treba da restartujem telefon nekoliko puta da ta podesavanja prorade.

Ja sam pokusavao, nasao neku uputstvo na github-u, ali me zeza deo kada treba da restartujem telefon nekoliko puta da ta podesavanja prorade.
Ne treba da se restartuje telefon uopšte.

Pokreneš shizuku, ideš u developer options, uključiš wifi debbuging, prihvatiš da je dozvoljen za tu mrežu na kojoj si, ideš pairing with code, ukucaš kod u shizuku notifikaciju, ideš u shizuku klikneš start, on se pokrene i onda kad je pokrenut odeš u Pixel ims, tu uradiš enable volte i tjt, ništa drugo ne radiš.

Prihvatis da je dozvoljen za tu mrezu na kojoj si.

Taj deo mi nigde ne iskoci kao ponudjen. Kada omogucim wifi debuging, nista me ne pita za mrezu. Mozda me to zeza, jer nekako preskocim taj deo?

Prihvatis da je dozvoljen za tu mrezu na kojoj si.

Taj deo mi nigde ne iskoci kao ponudjen. Kada omogucim wifi debuging, nista me ne pita za mrezu. Mozda me to zeza, jer nekako preskocim taj deo?
Da li si nakačen na neki wifi?
Ako jesi, da li si nekad pre već prihvatio da je dozvoljen debbuging na toj wifi mreži?

Da li vredi doplate oko 100e da pređem sa pixel 7 na 8? 128gb, u istom stanju i jedan i drugi, i jedan i drugi istu garanciju otprilike imaju (moj uzet u nemačkoj pa imao 2 godine, ovaj je iz Amerike sa jednom godinom, realno nemačka garancija je malo lakše ostvariva)

Nazad
Vrh Dno