Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Ne mogu oni da srede nista nego Samsung tj njihov Exynos i modem. Trebalo bi da je G3 dosta efikasniji čip.

Dobra boja 😊

Znači cene ostaju iste ? Ako ovo u Twittu znači 128gb/256gb a ne mogući interval
:)
Zanimljivo.

7 je bio 599 prošle godine, znači skuplji 8 za 50 dolara.

Negde sam procitao da ce 8pro imati sa 128gb, 256gb i 512gb. Ne odustaju od 128gb, a 256gb i 512gb su 4.0.

Zato se lepo uzme Google One godisnja pretplata, imas bakckup, imas jos memorije i miran. Nemam potrebe za previse memorije u telefonu, 128gb mi radi i vise nego dovoljan posao.
Imao sam 256gb na proslom fonu a nisam prelazio nikad preko 100gb.

Ali naravno sve je to individualno, pa kome sta odgovara to i uzme. Ali eto topla preporuka Google One godisnja pretplata i miran si i sa memorijom i sa backupom.

Rekao bih da bi trebali da budemo objektivni, nemoj da budemo kao iPhone sekta, tamo kad uđeš i kažeš da treba da se ima feature koji ima konkurencija, oni kažu, to nije za nas, ne treba nam 😁

Daklem, iako i meni lično ne treba više od 128gb - smatram da apsolutno moraju da daju 256gb na Pro modelu.

A nije zanemarljiva razlika ni između UFS 3.1 i UFS 4.0...

To se svakako slazem, ako nista brem je pro model trebao da bude u startu sa najmanjom memorijom od 256gb, sto mnogi sada i rade.

Ako bace cipove od 128 koji su vec istancovani nece biti Green :) Ovako je najbolje za prirodu, ribe, oblake. Da su to uradili imali bi vise Supernitrocelijskih oluja :)

Rekao bih da bi trebali da budemo objektivni, nemoj da budemo kao iPhone sekta, tamo kad uđeš i kažeš da treba da se ima feature koji ima konkurencija, oni kažu, to nije za nas, ne treba nam 😁

Daklem, iako i meni lično ne treba više od 128gb - smatram da apsolutno moraju da daju 256gb na Pro modelu.
Hvala brate sto napisa umesto mene...

Zato se lepo uzme Google One godisnja pretplata, imas bakckup, imas jos memorije i miran. Nemam potrebe za previse memorije u telefonu, 128gb mi radi i vise nego dovoljan posao.
Imao sam 256gb na proslom fonu a nisam prelazio nikad preko 100gb.

Ali naravno sve je to individualno, pa kome sta odgovara to i uzme. Ali eto topla preporuka Google One godisnja pretplata i miran si i sa memorijom i sa backupom.

Zato se lepo uzme google one i obrni okreni opet pare ostanu google-u u džepu, možda su oni tako i planirali, ali nema šanse, "nisu oni takvi" haha

Neću da kažem da google one ne vredi, ali 128gb na telefon od 700, 800 ili koliko već je sprdnja sa kupcem...

Zato se lepo uzme google one i obrni okreni opet pare ostanu google-u u džepu, možda su oni tako i planirali, ali nema šanse, "nisu oni takvi" haha

Neću da kažem da google one ne vredi, ali 128gb na telefon od 700, 800 ili koliko već je sprdnja sa kupcem...
Ko je rekao da nisu oni takvi?
Svi su nažalost u svemu je bitan profit i tjt.

Ko je rekao da nisu oni takvi?
Svi su nažalost u svemu je bitan profit i tjt.
Pa sarkastičan sam, ovi ne da su isti nego su i gori. Ne da se štekare za storage već i za punjač, bez obzira što nisu jedini.

Čovek je dao "rešenje" koje znači dodatno trošenje para, isto tako mogao je da napiše "pa uzmeš 256gb za 100e više".

Pa sarkastičan sam, ovi ne da su isti nego su i gori. Ne da se štekare za storage već i za punjač, bez obzira što nisu jedini.

Čovek je dao "rešenje" koje znači dodatno trošenje para, isto tako mogao je da napiše "pa uzmeš 256gb za 100e više".
Ja nisam dao rešenje, nego predlog.

Jer svakako bih plaćao taj backup pa makar imao i 1TB memorije.
Što opet ne pravda da je početni model flagship uređaja u 2023. godini 128gb. Ja sam i napomenuo da se upotreba razlikuje od korisnika do korisnika. Meni konkretno ne treba, što ne znači da nije jajarski taj početni model od 128gb.

Ja nisam dao rešenje, nego predlog.

Jer svakako bih plaćao taj backup pa makar imao i 1TB memorije.
Što opet ne pravda da je početni model flagship uređaja u 2023. godini 128gb. Ja sam i napomenuo da se upotreba razlikuje od korisnika do korisnika. Meni konkretno ne treba, što ne znači da nije jajarski taj početni model od 128gb.
Izvini ako je zvučalo malo grublje, al znaš šta sam mislio :)

Izvini ako je zvučalo malo grublje, al znaš šta sam mislio :)
Ma ne, sve okej. Razumemo se i imamo isto mišljenje.
Sve super naravno!
Izvini ti ako je ispalo sa moje strane malo grublje, ali nije bilo namere. Razumemo se što je najbitnije i zajedno smo u tome da ispadaju često klošari.

Trziste mobilnih telefona zestoko usporava i to je dobro jer to znaci da dobar deo kupaca ima kakvu takvu svest i ne da budu omalovazavani. Koliko vidim proizvodjaci reaguju na pogresan nacin i pocinju da stede umesto obratno, da inovacijama poguraju potrosnju. Stancovanje sve skupljih i skupljih procesora i neka sminkanja softvera kod mene sigurno nece izazvati potrebu da kupim nov telefon, a znam dosta ljudi koji to isto misle. Mislim ovakav pravac razvija telefona dolazi do kraja i da ce biti potrebna drugacija filozofija kako bi se vratile zlatne godine pre korone.
Mozda su preklopni telefoni taj neki pravac, ali njihova cena za sada to ne sprecava. Meni licno, ako bih kupovao nov telefon, uzeo bih neki realme jer oni imaju to brzo punjenje recimo, ajde to je dosta veliki problem , bar pokusavaju da ga rese. Recimo, niko ni da pokusa da resi rupe u ekranu, ja furam mi9t upravo zbog toga, umwsto tih nekih konkretnih nedostataka samo se utrkuju ko ce vise da ponudi sinteticke brzine i vise magapiksela, to su stvari koje u raalnom radu i koristenju niko nece ni da oseti. Piksel hoce da im neko kupi flagsip telwfon sa128GB mwmorije i UFS 3.1 memorijom, ja to ne bih uzeo iz principa iako sam pixel aimpatizer....

P8pro.png

Nazad
Vrh Dno