Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Samo da ne use*u sa cenom.

Mislio sam da menjam Pixel sad na proleće, al ipak me sve više vuče da čekam jesen i nove modele.

Mislim da će cena morati da ide gore, sada im više ne treba toliki prodor na tržištu pa će moći da podignu cene.

Sve u svemu do 1000e ću moći da izdvojim, preko jako teško :) (nadam se da će ići i nove sluske uz preorder)

P.s. mislim da vredi čekati p8/p8pro, svi mobilni su se ove godine znatno propravili, slično očekujem i od hipster Googla

Pa ono očekujem i ja više cene cene, ali neko razumljivo poskupljenje. Ako je običan 7 koštao 650€, da sad ne košta 1000€, već nekih 750-800€.

Jel ima nade da ce Pixel 8 serija moci legalno da se kupi kod nas? Zelja mi je da uzmem pixel, ali posto svaka verzija ima nekih problema ne uzima mi se bez garancije.

Teško, možda za nekoliko godina, verujem da im je trenutno prioritet da pokriju EU države.

Prilicna sam picajzla za telefone i svaka me sitnica nervira jer smatram da su preskupi. Medjutim, od kako imam P7, oprastam mu i sto nemam VoLTE(malo zakrci kad uspostavlja vezu), stock launcher, sporo punjenje, osrednja baterija, jer kad opali fotku, ubija na mesto. Meni nije toliko bitan kvalitet koliko mi je bitan shutter speed/lag. Ovo cudo kakve fotke pravi u polumracnoj sali gde klinci igraju basket, neverovatno.

^Ako nije problem, može li koja slika da se i sami uverimo u kvalitet fotografija?

Kao i uvek sve zavisi od cene :) u poslednjih par godina uređaji su im HW slabiji od konkurencije ali ih prodaje odličan SW i niza cena od konkurencije.
Nadam se da će i ove godine biti nešto slično :)

New exynos incoming :)

Ima li kakve šanse da 8 serija ima brzo punjenje tipa 50% baterije za 20-25min?

Pa ono, ako ce da košta blizu 1000e telefon, sa 18W punjenjem eventualno 25W... Šta reći. Jeste da su možda najbolji što se tiče fotografije i softvera ali mbraleee 2023/24 godina je. 🥲

Meni bitnije da urađaj pregura bar dan a za brzo punjenje znam da nije zdravo.;)

Znas sta, to i nije neki izgovor. I ovi sto imaju po 200W punjenje pa izguraju ceo dan. Poenta je u komfortu, nece svako da ima nakacen telefon celu noc na punjacu. Mislim... bar ja necu a znam dosta njih jos koji to nece isto. Kao sto rekoh, 23/24 godina polako, nismo vise u 2013/14 da kad idem u krevet stavljam telefon na punjac. :D

Ko kaže da to radim samo i isključivo noću??? ;) :D

Danju uvek može osveženje na pola sata - sat. Ne tražim 100%.

Ma kakav hajp za Samsung proizvodni proces 😂

Snapdragon+TSMC, bez toga Android flagship ne postoji.

Sad samo bionička a pametna sočiva mogu biti Wow! napredak.
Ono što je prethodnica bila Google glass.

Kinezi su sve što je moglo iskopirali i oborili prilično vrednost.
Softvere i dalje pišu traljavo ali dobro taman koliko da kupujemo jeftino i isto tako (jeftino) podatke prosledimo Centralnom komitetu.
Tako je tržište, svak otima svoj deo kolača

Zanimljivo i dosta nepotrebno:) ali makar se vidi p8pro

Otisao video kolega..
Kakvo je stanje u Svajcarskoj oko pixel tel, jel ima legalno da se kupi? Imam tamo rodbinu pa bi mogao da uzmem i ne razmisljam oko eventualnih problema.

Vrh Dno