Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
U prevodu, ništa od onog da će pixel da bude "kompaktan" tj dimenzija poput s23 ili asusa zp10!

Pa tu nalik S23 očekujem da bude.

Koliko bežim od S23 8/256, izgleda da cu njega kupiti. Polagao sam nađe u P8 ali uzalud
Hteo sam i Honor Magic 5 Pro ali sad mi je skup.

Ja sam odustao pre neki dan od s23 samo zbog banana efekta na kameri, a ultra mi je prevelika, tako da ostaje da se ceka oktobar za pixel i iphone.

Zar je toliko izražen taj "banana" efekat?
A i oni, Ultra najbolja ali najskuplji. Običan mnogo dobar ali ima falinku.
Ne žurim, za 3 meseca mi ističe ugovor.

Ja sam odustao pre neki dan od s23 samo zbog banana efekta na kameri, a ultra mi je prevelika, tako da ostaje da se ceka oktobar za pixel i iphone.
Као свежи власник Ѕ23 8/256
Могу да ти кажем да тај банана ефекат није толико страшан када се проба у пракси. Тражи навикавање да би се избегло у смислу не сликати само документ у кадру, већ одмаћи се мало ухватити ширу слику а пиксела има на претек за квалитетно кроповање да се виде сви потребни детаљи. Ионако данас AI одради сав посао кад препозна документ.

Ma, kao da bih ja samo dokumenta slikao. Digli frku. ***, bilo bi bez veze da mu ne nadju manu. Opet, toliko skup telefon ne bi trebao da ima manu.
Meni treba za svakodnevno slikanje porodice, video neki.
Za porodične albume i socijalne mreže.
S23 je definitivno najkomletniji za te pare. Piksel mi se i te kako svidja, najviše me odbija garancija.
Ako osmica bude sa satom kao što rekoše za razumne pare reskiracu

U kojoj zemlji najblize nama je moguce kupiti Pixel? Uzeo bih 8icu po predstavljanju ali kako nemam nikog preko , najblize mi dodje rumunija i madjarska. Da li oni imaju prodaju tamo ili ne?

Ako se nije nešto promenilo za Pixel:

Right now, the smartphones are only available in Denmark, France, Germany, Italy, Ireland, Spain, the UK, Norway, the Netherlands and Sweden.

U kojoj zemlji najblize nama je moguce kupiti Pixel? Uzeo bih 8icu po predstavljanju ali kako nemam nikog preko , najblize mi dodje rumunija i madjarska. Da li oni imaju prodaju tamo ili ne?
Najlakše ti je preko onih ljudi što dovoze pakete iz DE. Usluga je oko 30,40e a siguran si da si dobio nov uređaj plus sa DE garancijom.
90% ću tako i ja da ga narucim u Oktobru.

Poslednja izmena:
Najlakše ti je preko onih ljudi što dovoze pakete iz DE. Usluga je oko 30,40e a siguran si da si dobio nov uređaj plus sa DE garancijom.
90% ću tako i ja da ga narucim u Oktobru.
A ko to radi, ne znam za to, pusti mi i na pp info mada kontam da ima jos ovde ljudi koje zanima.

Plus kod Nemaca bude promocija na pocetku prodaje novog modela, Irci to ne fermaju pa se i ja snalazim da kupim u Nemackoj.

A ko to radi, ne znam za to, pusti mi i na pp info mada kontam da ima jos ovde ljudi koje zanima.
Nema šta. Provereno rade. Doduše ja sam naručivao stvar od 300e.. ali koliko sam video tada, ljudi su naručivali i frižidere čak i polovne gume iz DE
Kucaj deprevoz rs ili com na Google.

Sve to funkcioniše godinama bez problema, ima tih prevoznika koliko hoćeš gde žive naši u većem broju...

Nema šta. Provereno rade. Doduše ja sam naručivao stvar od 300e.. ali koliko sam video tada, ljudi su naručivali i frižidere čak i polovne gume iz DE
Kucaj deprevoz rs ili com na Google.
Hvala na ovom sajtu, izgleda da ce i raditi kod mene u oktobru za p8p haha

Jedino i dalje ostaje pitanje da li preorder gift dolazi u istom paketu kao i mob :)
Ukoliko ne dolazi bice zeznuto da se iskuminicira da ti posle par dana/nedelja dovezu i sat npr (ako pretpostavimo da je sat gift za preorder)

Vidi po Facebook grupama u kojima se spominju Srbi i Švajcarska.
Naći ćeš bar 10-ak prevoznika :D

A note 10 matori imao base storage od 256gb...kašičice, mala li si!

Kineska ****** od 500e i manje imaju 256/512, ovi slepci se grbave za barem 256gb da bude standard...

U poređenju sa šesticom (koju imam), šta je bolje, procesor? Sve ostalo isto (ne zanima me ono što je unapređeno, naravno da će da bude).

Ovo je nadrealno. Pravi primer kako od kupca napraviti magarčinu.

Vrh Dno