Као свежи власник Ѕ23 8/256Ja sam odustao pre neki dan od s23 samo zbog banana efekta na kameri, a ultra mi je prevelika, tako da ostaje da se ceka oktobar za pixel i iphone.
Najlakše ti je preko onih ljudi što dovoze pakete iz DE. Usluga je oko 30,40e a siguran si da si dobio nov uređaj plus sa DE garancijom.U kojoj zemlji najblize nama je moguce kupiti Pixel? Uzeo bih 8icu po predstavljanju ali kako nemam nikog preko , najblize mi dodje rumunija i madjarska. Da li oni imaju prodaju tamo ili ne?
A ko to radi, ne znam za to, pusti mi i na pp info mada kontam da ima jos ovde ljudi koje zanima.Najlakše ti je preko onih ljudi što dovoze pakete iz DE. Usluga je oko 30,40e a siguran si da si dobio nov uređaj plus sa DE garancijom.
90% ću tako i ja da ga narucim u Oktobru.
Nema šta. Provereno rade. Doduše ja sam naručivao stvar od 300e.. ali koliko sam video tada, ljudi su naručivali i frižidere čak i polovne gume iz DEA ko to radi, ne znam za to, pusti mi i na pp info mada kontam da ima jos ovde ljudi koje zanima.
Hvala na ovom sajtu, izgleda da ce i raditi kod mene u oktobru za p8p hahaNema šta. Provereno rade. Doduše ja sam naručivao stvar od 300e.. ali koliko sam video tada, ljudi su naručivali i frižidere čak i polovne gume iz DE
Kucaj deprevoz rs ili com na Google.
Ne koristim Facebook, ali ću probati od supruge da "pozajmim" telefon kad spava 😉Vidi po Facebook grupama u kojima se spominju Srbi i Švajcarska.
Naći ćeš bar 10-ak prevoznika![]()
Pa da, ako se ne varam, doplate kod pixela za +128 su tipa 100+ $? Komedija.Skup taj storage![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari