0 BKoliko vam zauzimaju memorije "temporary system files"? (poslednja stavka u storage)
Čekaj minut da učita. Piše prvo 0, al nemoguće je da bude 0.
Dobro je, mislio sam da je mojih 14gb mnogo hahaha12gb kod mene
4.1 GBKoliko vam zauzimaju memorije "temporary system files"? (poslednja stavka u storage)
Jesi probao da odradiš clear data za pixel launcher?Je li neko probao da postavi vidžet na početni ekran ? Ja ne uspijevam , kada pokušam samo mi se pojavi ovako :
Do mene je , mislim da sam ranije mogao da vidžet prevučem , a sada moram kliknuti na "dodaj" .
Ne pomaže , i dalje ga mogu postaviti jedino klikom na "dodaj" , prevući ga ne mogu . Koji god da pokušam prevući samo se na vrhu pojavi prazan okvir veličine vidžeta kao na slici .Jesi probao da odradiš clear data za pixel launcher?
Identicno, iz navike bacim refresh u gplay za adpejte i sve mi je up to date i ni ja nisam imao problema.Ja generalno iz navike svaki dan proverim da li ima neki apdejt i nisam do sad nailazio da mi ne radi neka aplikacija posle nadogradnje sistema.
Zato što je optimizovana za A14, API 33.Kod mene na 7 pro radi Instagram, radi i Yettel aplikacija za koju se zale na temi za devetku, sve radi kao i na A14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari