Šta je novo?

Google Pixel 7

od "nebo i zemlja" dodjosmo do "cini mi se za nijansu" :)
BTW potsjeca me na ovo:

Može li neka preporuka za wireleses changer za 7pro. Može i sa alija .ako je neko probao , a može i preporuka za foliju ili staklo za ekran.

Ja koristim xiaomi neki wireless držač od 20w.

Foliju i staklo trenutno ne koristim, ali sam namestio neku bio pre skoro dve godine koja je još mogla da se nosi, u ušću u nekoj radnji, nije ona mobile outfitters, nego neka ovako radnja, dečko na mašinu isekao foliju po meni i zalepio

isto xiaomi wireless najjeftiniji koji je bio u xiaomi store, jer mi generalno kući ne treba brzo bežično punjenje, baš nasuprot - držim ga pored kreveta i ne bi bilo loše i da je duplo sporiji... Telefon se svakako malo više grije kad ide na bežični punjač u poređenju s kablom, pa ako može za 6h da se napuni bežično, super.

imam bežično punjenje i na xiaomi powerbanku, ali em se tel baš zagrije, em je manje efikasno nego preko kabla, u smislu da ode skoro svih 10000 mAh za jedno punjenje

Ja imam ovaj neki I puni ga odlicno.
PXL_20240929_164822258.jpg

Meni stoji na poslu na stolu taj xiaomi od 20w, stavim ga tu i kad krenem sa posla on pun.

dešava li se kome da mu ne stižu poruke (Vajber, ne znam za ostale aplikacije) kad je na mobilnom netu? Na wifi mi sve radi oke, čim pređem na mobilni, samo dobijem obavještenje "check viber for new messages", ali kad ga otvorim, ništa. Ne mogu ni da šaljem. Inače, koristim Vajber beta, Android 15 beta, možda je i zbog toga, a možda je i zbog crnogorske One mreže :p

riješilo se restartovanjem telefona :p

Koliko vam zauzimaju memorije "temporary system files"? (poslednja stavka u storage)

E jeste 9.2gb je ipak :D Doduse ocistim Chrome i Youtube cache sa vremena na vreme.

E sad nakom malo ciscenja kesa palo je na 7.5gb

Poslednja izmena:
Je li neko probao da postavi vidžet na početni ekran ? Ja ne uspijevam , kada pokušam samo mi se pojavi ovako :
Do mene je , mislim da sam ranije mogao da vidžet prevučem , a sada moram kliknuti na "dodaj" .

Prilozi

• Screenshot_20241016-204711.png
    Screenshot_20241016-204711.png
    259.4 KB · Pregleda: 39
Je li neko probao da postavi vidžet na početni ekran ? Ja ne uspijevam , kada pokušam samo mi se pojavi ovako :
Do mene je , mislim da sam ranije mogao da vidžet prevučem , a sada moram kliknuti na "dodaj" .
Jesi probao da odradiš clear data za pixel launcher?

Kod mene na 7 pro radi Instagram, radi i Yettel aplikacija za koju se zale na temi za devetku, sve radi kao i na A14

Ja generalno iz navike svaki dan proverim da li ima neki apdejt i nisam do sad nailazio da mi ne radi neka aplikacija posle nadogradnje sistema.

Ja generalno iz navike svaki dan proverim da li ima neki apdejt i nisam do sad nailazio da mi ne radi neka aplikacija posle nadogradnje sistema.
Identicno, iz navike bacim refresh u gplay za adpejte i sve mi je up to date i ni ja nisam imao problema.

Znači baterija Pixel 7 na A15 ide kao loda... suši je ovaj update samo tako... ili pak ima neka začkoljica koja treba da se "podesi"

Ja npr osećam da mi je dosta bolja od kad sam prešao na A15.
Sačekaj malo da se "slegne".
Ali baterija je jako subjektivna stvar, zavisi od milion faktora...

Ima li još neko problem sa Android Autom na 15ici? Nema boga da proradi...

ja ne, ni sa beta verzijama... Madaaaaa, jeste mi se dešavalo da ne upali nakon paljenja auta, mislio sam da je do kabla, raskačim, opet zakačim, pa proradi. Onda sam skontao da upalim rikverc kameru ručno, pa ugasim, i radi. Nemam taj problem viđe, možda i jer sam isključio u podešavanjima za Android Auto da se odmah pokrene po paljenju auta (sad u Mazdi nakon isparkiravanja samo džojstik ćušnem desno da odabere Android Auto)... A i ne instaliram više beta verzije Android Auta sa Apkmirror :D

Vrh Dno