Šta je novo?

Google Pixel 7

Evo da se konacno upišem u pixel porodicu :ROFLMAO:
Dugo sam razmisljao o Pixelu 7 pa proslo vremena, i Pixel 8 je bio u kombinaciji ali obzirom da ima problem kod vecine sa mrežom odlucio sam se za odlican polovan primjerak Pixela 7 :D

Tek ga testiram evo nekih 48 sati preko vikenda za sada je sve okey nisam imao problema, zadnji update uradio juce oko 700mb cini mi se.

Nisam imao mnogo poziva al uredu je sve bilo, zagrijavanja nije bilo to me isto raduje pa vidjet cemo. Sve je ko podmazano doduše factory reset je bio i prazan mob sto se app tice.

Ima li ko kakav savjet u postavkama i sl sta naštimati da je korisno

Evo sedmi dan Pixel 7 kod mene ne ureklo se :)

Za sada nikakav problem, mreža/signal ko po loju nema propuštenih nema prekida i sl sve radi perfektno (dvije esim kartice koristim) :D
Baterija pa okey meni tjera 6 do 7 sati SOT obzirom da je "polovan" odlican rezultat miks wifi i 4g mreže.
Ne igram igre ali nisam imao do sada problema sa grijanjem uređaja i taj segment je uredan.

Ja, kao neko ko se druzi sa pixel 7 pro vec sada vise od godinu dana, mogu samo mozda da se pozalim na trajanje baterije nakon apdejtova dok telefon sam ne sredi to kroz nekoliko dana. Problema sa mrezom sam imao, da ljudima stigne da sam nedostupan, da nisam mogao nekad nekoga da pozovem (A1) ali sam nakon jednog dana, kada nisam mogao nikoga da pozovem, a mene su mogli, otisao u poslovnicu u A1 gde su mi resetovali karticu i podesavanja i rekli mi da je sve to bilo zbog nekih novih A1 podesavanja. Tako da to sa mrezom mogu da podvedem kao problematiku kod operatera. Koristio esim u 3 drzave bez ikakvih problema i ispadanja iz mreze.

Je l' probao neko da poveže multimediju i android auto?
Ja porucio neki carplay sa Temu-a posto mi je auto clio 4 2018 godište i bukvalno mi se konstantno diskonektuje. Vidi mi taj uredjaj na trenutak, pokaže android auto i odmah ga iznaci i tako u krug.

Ja porucio neki carplay sa Temu-a posto mi je auto clio 4 2018 godište i bukvalno mi se konstantno diskonektuje. Vidi mi taj uredjaj na trenutak, pokaže android auto i odmah ga iznaci i tako u krug.
Meni radi bezicno preko Xuda adaptera sa Alija. Ono sto je potrebno je da se u Developer opcijama forsira File Transfer/Android Auto konekcija. Javi da li si uspeo, i ja sam se mlatio sa diskonektovanjem dok ovo nisam ukljucio.

Meni radi bezicno preko Xuda adaptera sa Alija. Ono sto je potrebno je da se u Developer opcijama forsira File Transfer/Android Auto konekcija. Javi da li si uspeo, i ja sam se mlatio sa diskonektovanjem dok ovo nisam ukljucio.
Ja bih wireless da povežem. Ovaj adapter je kao usb flash i voleo bih preko bluetootha da se povežem, ali bukvalno bezuspešno.
Možeš li da napišeš gde treba to da se uključi?
Uključen mi je developer mode ali koja tačno opcija

"neki carplay sa Temu-a" i ne obećava mnogo :D Ja se do sada povezivao kablom, a od prije neki dan AAwireless Two stigao, za sad sam zadovoljan. Ima svoju aplikaciju, izlaze apdejti, pa kome nije žao $$$, preporuka. 59€ + ostali troškovi

PS Izašao QPR2 beta2 juče :)

Nema veze problem sa adapterom, i preko kabla mi se isto desavalo sa Pixelom. Wireless adapter sa Alija radi perfektno inace.

Izvinjavam se, nisam bio dovoljno jasan, opcija je Default USB configuration u Developer meniju.

Prilozi

• Screenshot_20241217-235115.png
    Screenshot_20241217-235115.png
    51.8 KB · Pregleda: 10
  • Screenshot_20241217-235106~2.png
    Screenshot_20241217-235106~2.png
    132.6 KB · Pregleda: 9
Nema veze problem sa adapterom, i preko kabla mi se isto desavalo sa Pixelom. Wireless adapter sa Alija radi perfektno inace.

Izvinjavam se, nisam bio dovoljno jasan, opcija je Default USB configuration u Developer meniju.
To mi je već podešeno tako. Svakako imam jedan ulaz jer je Medianav multimedija 2018. Vidim da dosta ljudi ima problem pa sam pomislio da je neko podesavanje a mozda je ipak samo do nepodrzavanja ili do uredjaja. Probacu svakako sa drugim telefonom pa cu videti.

Postoji li kod nas neki pouzdan da se kupi?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno