The PunisheR
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.10.2011
- Poena
- 515
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Google Pixel 7 Pro, iPhone 15
- Pametni uređaji
- Huawei GT3 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
Moje mišljenje je da svakako sačekaš Pixel 8, jer bukvalno tu je iza ćoška.Zdravo svima, interesuje me da li vredi menjati Honor 90 za Pixel 7?
Pixel kamera mi se jako svidja, ali po svim ostalim specifikacijama Pixel 7 je inferioran telefon u odnosu na Honor 90. Kamera mi je kod telefona najbitnija, ali ono sto me brine jesu slaba baterija i pregrevanje. Ne mogu da zamislim da nosim punjac na posao, ili power bank na putovanja na koja idem relativno cesto, kao ni da mi se telefon pregreva na vrucini, baguje i gasi. To mi je ogroman deal breaker.
Tako da na kraju se pitanje svodi, da li vredi pristati na sve losije komponente osim kamere, ili cekati Pixel 8 da se ove stvari poprave? Kakva su vasa iskustva po pitanju baterije i pregrevanja? Da li vam telefon izdrzi ceo dan dobre upotrebe, da ga skinete ujutru sa punjaca, i da ga stavite na punjenje tek pred spavanje?
P.S. Ovom razmenom bih takodje izgubio garanciju koju imam kod Honora, tako da me iz tog razloga jos vise brine kontrola kvaliteta kada je Pixel u pitanju. Ali da ima sjajnu kameru, ima, zato se najvise i lomim.
Meni 7 pro izgura od ujutru kad ga skinem sa punjača do uveče, ja ne čekam se isprazni načisto nego uvek stavljam kad se približi 20-30%.
Nekad naravno ga više koristim za tipa slikanje i snimanje pa onda ode na male procente na kraju dana, ali u suštini nisam imao problema sa baterijom i to.
Ali ovo je za 7 pro model priča, za 7 običan kontam da je druga stvar.
Kamera je stvarno ozbiljna priča, za slike, za video prosto smatram da može dosta bolje. Kao super je, ali s ozbirom koliko su dobre slike snimci nisu ništa spec.