Ja sam stavio Ringke futrolu jer je telefon kliza i stavio sam mobile outfiters foliju na ekran koja je ok. Samo kao i svaka folija/staklo pogoršava situaciju sa optičkim senzorom otiska prsta (koji nije sjajan na Pixelu)Kakva vam je situacija sa ekranima?
Uzimam Pixel 7 sledećeg meseca preko ortaka, pa gledam da li da gledam neka kvalitetna stakla ili da ga nosim bez ičega?
Generalno pazim telefone tako da ukoliko je kvalitetan ekran možda bih prošao i bez ikakve zaštite za ekran.
Radi on ali brljavi, poznati problem sa Pixel 7 telefonom. Džiberi su stavili jeftin senzor kao da košta 20 dolara po telefon a ne možda parOnda sam ja bas imao srece sa nekom jeftinom folijom na amazonu, otisak frcera.
Pixel 7 pro ima dosta bolji senzor, samo su na pixel 7 stavili slabiji, jedna od razlika između dva telefona.Opet ti kazem da na 7 Pro ne brljavi apsolutno nikad, bar u mom slucaju.
Znam da google dialer ima opciju fabricki da snima, ali nisam nasao da moze da se enable na nasem trzistu...Da li 7 i 7 Pro imaju mogućnost snimanja razgovora, bilo fabrički, bilo kroz neku "egzibiciju" kao na primer kod Samsunga menjanjem CSC-a?
Ili možda neka aplikacija za snimanje razgovora radi kako treba?
Zapravo su uglavnom iz NemackeŠto da ne, ionako ga nema u redovnoj prodaji sa validnom garancijom od 2 godine, osim preprodavca koji ga donose iz Mađarske(1 god garancije).
Da, ali koliko se secam ne samo za ta veca azuriranja, nego za svako manje (koje dolazi jednom mesecno).Da li to znači, da kad imaš rutovan telefon(u ovom slučaju Pixel 7 Pro), moraš ga ponovo rutovati posle ažuriranja na Android 14, 15, 16, itd...?
Uzeo sam dve maskice, parralax i athlex. I hteo da furam fon bez stakla/folije ali izgleda ne može.
Šaljite u pm ili ovde folije koje da poručim (gde radi korektno otisak), možda bih krenuo prvo sa folijom? Ili bolje odma staklo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari