Šta je novo?

Google Pixel 7

Pa i ne treba da moze to je web Os to je "problem" do televizora i OS-a a ne do Pixela,na Lg ces moci jedino ako imas SBB EON box pa preko njega radi savrseno,ili da uzmes neki slican android box kao taj sbb pa preko njega,ja sam kratko imao lg c1 pa znam,ali you tube mozes da strmujes bez android boxa sve ostalo ne moze bez eon/android boxa.

Problem je i do telefona i do tv-a jer podržavaju različit Cast protokol. Meni Samsung radi na LG oled a moj Sony oled ga ne vidi🤣. Čini mi se da je moj pixel 3 radio cast na lg oled mada ne mogu da se setim.

Gledam šta ću ženi da kupim, izgubila a52s, koristi matori mi9t. Samo joj je kamera važna, i ajde da izdrži dan telefon. Ekran da bude dovoljno svetao (a52s joj je bio super što se toga tiče). Sestra mi je trenutno u USA i može da donese odande telefon, nađoh na ebay Pixel 7 open box (trebalo bi da je kao nov, korišćen do mesec dana) za ~430e. Ona čula da iphone ima dobru kameru i ima opciju iphone 11 pro star valjda godinu ipo za 400e.

Da li će joj pixel 7 biti bolji nego taj iphone?

Sto ne bi bio :)

Gledam šta ću ženi da kupim, izgubila a52s, koristi matori mi9t. Samo joj je kamera važna, i ajde da izdrži dan telefon. Ekran da bude dovoljno svetao (a52s joj je bio super što se toga tiče). Sestra mi je trenutno u USA i može da donese odande telefon, nađoh na ebay Pixel 7 open box (trebalo bi da je kao nov, korišćen do mesec dana) za ~430e. Ona čula da iphone ima dobru kameru i ima opciju iphone 11 pro star valjda godinu ipo za 400e.

Da li će joj pixel 7 biti bolji nego taj iphone?
Zašto open box sa ebay kada je nov 599$? Pixel je bolji od tog iP u svakom smislu.

Baterija, kamera, otkud znam. Negde sam video da nije baš sjajna baterija.

A zašto open box, jer mi je isprva bio budžet 300e, da joj uzmem isti telefon koji je i imala je malo bezveze, pa hajde dodaj malo, pa reče joj brat za taj iPhone, pa hajde šta ima za 400 onda, pa pixel 6 kod nas 440e, pa onda nađoh ovo na ebay. Tako da, i ovo joj je mnogo budući da je izgubila prošli :)

Uvek je tako dodaj malo🤣 ili sačekaj večita priča. Ako je izgubila uzmi joj nokiu 3310🤣.
Šalu na stranu pxl 7 treba da drži ceo dan. Čisto sumnjam da taj iP polovan ima bolju bateriju od pxl7.

Baterija, kamera, otkud znam. Negde sam video da nije baš sjajna baterija.

A zašto open box, jer mi je isprva bio budžet 300e, da joj uzmem isti telefon koji je i imala je malo bezveze, pa hajde dodaj malo, pa reče joj brat za taj iPhone, pa hajde šta ima za 400 onda, pa pixel 6 kod nas 440e, pa onda nađoh ovo na ebay. Tako da, i ovo joj je mnogo budući da je izgubila prošli :)
Ja nisam neki zahtevan korisnik i trudim se da tako osatne, ali jedan dan sam malo vise koristio Pixel 7, skinut sa punjaca u 6:50 ujutru do 23h uvece sam imao 5:30 SOT baterija bila na nekih 10%, 7h bio na wifi sve ostalo LTE, imao malo vise od 1h razgovora, bluetooth upaljen uvek zbog sata.

Pitali Google Bard AI (od danas dostupan za USA i UK) kada izlazi 7a i evo odgovora :)

FuKLjX9.png

uSsVx6H.png

Poručen pixel 7 danas sa ebay.de, nov neotpakovan, crni 128gb. Stiže mi početkom aprila. Sestra mi dolazi iz USA krajem aprila, tamo je $450 nov na Google store, sa porezom izađe oko 450e, tako da mi je ovo bolja varijanta. Em stigne ranije, em u slučaju neke reklamacije lakše rešavam.

Btw, nisam znao da Google ne daje internacionalnu garanciju, već se mora rešavati u zemlji gde je kupljen.

Meni stigao update pre par dana, pvo sto se primeti je zoom slider, nema onog kruzica da iskoci kada se koristi :cool:

Meni stigla 8.8 ima nedelju dana.

I meni je na 7 pro stigla ima nedelju dana dok bratu na 6 pro jos nije

Jel porucivao neko maske ili nesto sa US Amazona sa Amazon global priority shipping suma 49.25Usd jel to ide preko poste nase ili se mora traziti neko externo za carinjenje.

Svakako sam ga skinuo sa apk mirror, al nisam imao prilike još da testiram, pa ćemo videti. Kažu dobar jako update za već jako dobru kameru..

Sta kazu za A14 jel ce biti bolje baterije na aktuelnim 7/7Pro modelima

Pozdrav Svima. Taman sto sam odlucio da uzmem Pixel 7 pro, procitah nekoliko komentara na raznim sajtovima da ima problem sa konekcijama, i BT i WIFI. Konkretno, hteo sam da pitam da li je nesto sredjeno novim update-ima? Imam Huawei smartwatch i ne bih bas da dam dobre pare za telefon koji nece da se poveze sa satom, ili ce imati ceste probleme uopste sa konekcijama...a bas sam za huawei gt2 citao na par mesta da nece da se poveze sa Pixel 7 i Pixel 7 pro. Ima li neko slicna iskustva? Hvala unapred!

Vrh Dno