Na koji tv,ako je Lg ili samsung razumljivo ali ako ti ne radi na android tv tu mi je nesto sumnjivoMnogo je velika mana, barem meni, sto ne mogu da kastujem na tv bez chromecast.
LG Oled.Na koji tv,ako je Lg ili samsung razumljivo ali ako ti ne radi na android tv tu mi je nesto sumnjivo
Zašto open box sa ebay kada je nov 599$? Pixel je bolji od tog iP u svakom smislu.Gledam šta ću ženi da kupim, izgubila a52s, koristi matori mi9t. Samo joj je kamera važna, i ajde da izdrži dan telefon. Ekran da bude dovoljno svetao (a52s joj je bio super što se toga tiče). Sestra mi je trenutno u USA i može da donese odande telefon, nađoh na ebay Pixel 7 open box (trebalo bi da je kao nov, korišćen do mesec dana) za ~430e. Ona čula da iphone ima dobru kameru i ima opciju iphone 11 pro star valjda godinu ipo za 400e.
Da li će joj pixel 7 biti bolji nego taj iphone?
Ja nisam neki zahtevan korisnik i trudim se da tako osatne, ali jedan dan sam malo vise koristio Pixel 7, skinut sa punjaca u 6:50 ujutru do 23h uvece sam imao 5:30 SOT baterija bila na nekih 10%, 7h bio na wifi sve ostalo LTE, imao malo vise od 1h razgovora, bluetooth upaljen uvek zbog sata.Baterija, kamera, otkud znam. Negde sam video da nije baš sjajna baterija.
A zašto open box, jer mi je isprva bio budžet 300e, da joj uzmem isti telefon koji je i imala je malo bezveze, pa hajde dodaj malo, pa reče joj brat za taj iPhone, pa hajde šta ima za 400 onda, pa pixel 6 kod nas 440e, pa onda nađoh ovo na ebay. Tako da, i ovo joj je mnogo budući da je izgubila prošli![]()
![]()
Pixel Camera 8.8.224.514217832.10 APK Download by Google LLC - APKMirror
Pixel Camera 8.8.224.514217832.10 APK Download by Google LLC - APKMirror Free and safe Android APK downloadswww.apkmirror.com
Je l svima stigao update? Meni je i dalje verzija 8.7....Ne treba ti ta sa apkmirror. Pre par dana se pojavio update na PlayStore
Meni je nema na ps.Ne treba ti ta sa apkmirror. Pre par dana se pojavio update na PlayStore
Ni kod mene, i dalje na 8.7.xxxMeni je nema na ps.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari