- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Klikneš na System usage since last charge opciju u Battery usage sekciji.Kako gledate Screen On Time na Pixelu ?
E fora je što računa SOT od 100% napunjenosti baterije. Sve ispod toga računa kao jedno punjenje. Ja stvarno ne znam koji biser je odlučio da to ima smisla.Tu mi se pojavi problem npr. skinem telefon sa punjaca u 6.30h ujutru ali on mi posle racuna ko da sam od 8h krenuo da koristim tel i pojede mi tih sat ipo vremena i to sto sam ima SOT za to vreme. Zato sam i pitao, nista bitno slabo i praim SOT nego zapazih to slucajno 🙂
Da isto je i kod mene. Sad sam instalirao accubattery pa cu pratitiTu mi se pojavi problem npr. skinem telefon sa punjaca u 6.30h ujutru ali on mi posle racuna ko da sam od 8h krenuo da koristim tel i pojede mi tih sat ipo vremena i to sto sam ima SOT za to vreme. Zato sam i pitao, nista bitno slabo i praim SOT nego zapazih to slucajno 🙂
5w wireless charging?
Ovo neka greška?
Jok, samo je 5W. 6a ni nema wireless charging pa su sad ubacili makar kakav simbolični, da bude još bolji mid-rejndžer. Kao i 60Hz panel kod 6a, jedino su se za te stvari baš masovno žalili, ovo ostalo je svarljivo. (osim sporog punjenja)Verovatno je dotična cifra za reverse charging, kao kod Nothing phone 15w za bežično i 5w za reverse punjenje sluški što je sasvim dovoljno.
Rano je za konkretne specifikacije, videćemo još.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari