fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
I baci pogled na ovu temu, ima par zanimljivih predloga za pokušati
Pa isto mislim da je to.. Jer negde radi savrseno, a na nekim lokacijama zeza. A drugi fon isto sve, na istoj lokaciji, radi sve ok.Jako je mala verovatnoca da je telefon falican, verovatno je neka nekompatibilnost na relaciji telefon - bazna stanica.
Najbolje kad bi mogao da nahvatas nekoga sa istim telefonom i testiras na istoj lokaciji.![]()
Ako mozes da mi kazes tacno na koje mislis, da ne lutam previse.I baci pogled na ovu temu, ima par zanimljivih predloga za pokušati
To sam iskreno i odlučio.Ja isto mislim da je slanje telefona u servis gubljenje vremena. Teško da će ti ga zameniti, a bićeš bez njega najmanje tri nedelje. Ja ne bih ništa radio, u smislu ubacivanja nekog drugog radio fajla i sl. U jednom momentu će proraditi...sa nekim updejtom. Jeste nerviranje ..ali svi koji kupujemo Pixel van podržanih zemalja smo donekle spremni na to![]()
Ovo mi dodje u fazonu "Once You Go Black, You Never Go Back". I dalje u fioci imam Nexus 6pJednom kada se pređe na pixel to je to
Posle njega može samo Apple
Ne slušaš muziku?! Mislim da ovo prvi put u životu čujem od nekog😀. Ta opcija na pixelu mi baš nedostaje na samsungu.Mali update nakon par nedelja koriscenja Pixel 7 Pro modela. Zadovoljan sam telefonom i za moje potrebe mi se vise dopada od S22U. Baterija traje duze. Tipa na S22U sam izlazio na oko 30% na kraju dana a sa Pixelom sam tu oko 40-45%. Slike mi se mnogo vise dopadaju u odnosu na S22U. Samo koriscenje telefona mi vise odgovara. Volim google ekosistem tako da je za mene ovo pun pogodak.
Ono sto sam primetio je da se prilikom uspostavljanja poziva, iskljucivo prilikom prvog zvona, cuje neki sum/krkljanje i nakon toga prestaje. Inace drugih problema sa telefonom nema za sada.
Svidja mi se double tap za screenshot, bedtime mode, automatsko prepoznavanje pesama ( dobra fora ali ne slusam muziku tako mi i ne znaci puno ) i jos takvih sitnica. Sve u svemu za sada odlicno.
Ne slusam. Nikada i nisam. 😀Ne slušaš muziku?! Mislim da ovo prvi put u životu čujem od nekog😀. Ta opcija na pixelu mi baš nedostaje na samsungu.
Gasite temu ne moze ovo ovako..Ne slusam. Nikada i nisam. 😀
Nema tu nekakve lojalnosti. Samo je telefon baš brutalan osim eto tog problema, koji je više zbog toga što nije zvanično ovde pa eto.Svaka čast na lojalnosti i strpljenju. Ja stvarno nisam hteo da čekam da se to nekad reši, ne vrši mi svoju primarnu funkciju dobro, a to je TELEFON, tako da sam mu dao mesec dana i rešio ga se.
Pa ništa, onda religiozno gledamo u 'G' sign , ulažući i ispravljajući sve ono što bi trebalo biti obrnuto. Toliko su samosvesni te činjenice da su uvalili Pixel Watch u 22. godini po ceni aktuelnih brendova, koji taj posao rade već godinama, , a po designu i hardweru iz 2018. godine.Ma kakav apple, ne bih mogao da imam samo ajfon nema sile. I ovaj što ga nosam svaki dan jer mi je poslovni me baš mnogo iznervira nekad. Svaka čast kome je ajfon jedini fon, al ja ne bih mogao da trpim da me ios svaki dan iznenađuje koliko je nekad glup i nelogičan sistem.
Pa malo li je? Nismo podržani kao zemlja, imaš neki problem sa mrežom zbog toga ali nemaš ni servis ni delove nego moraš preko nepoznate osobe da ga šalješ u inostranstvo na par nedelja... A platio ga poprilično. Servis kaže sve ok, i onda ti sve zavisi od dobre volje te osobe i Gugla da to nekad popravi. Ma koji da je brend u pitanju ne bih tolerisao sve što naprave samo da bih ga imao, a čak nemam ni sve funkcije nego moram da ga rutujem. Za mene je to prilično lojalno i strpljivo, i ne mislim da je to nešto loše, samo ja ne razmišljam tako.Nema tu nekakve lojalnosti. Samo je telefon baš brutalan osim eto tog problema, koji je više zbog toga što nije zvanično ovde pa eto.
Inače sam stvarno zadovoljan, telefon je mašina teška, kamera preeedobra. Brz, fluidan..
Ma da, a Samsung i kineski proizvođači jedva čekaju da ti se nešto na telefonu pokvari pa da ti odmah zamene telefonPo defaultu, mi preskačemo uslove, kao i sitno napisana pravila u fusnotama, igramo na poverenje,religiju i tradiciju, po principu,..'neće valjda ' (made by Google je) , dok moderacija briše moje postove jer se nekom G-loverboy fan-u začinilo da preterujem, a za to vreme u Google pravnom štabu sedi ekipa pravnika koja smišlja kako da opravda svoju egzistenciju u Google lancu ishrane.
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari