Šta je novo?

Google Pixel 7

Signal je veoma dobar. Danas sam bio Bogu iza nogu i uvek bar na 4G odličan net.
5G nije loš.

Screenshot_20221029-173118.png

Poslednja izmena:
Prvi utisci kamera brutalno dobra. Jednostavno noćni mod su uradili nestvarno dobro. Danju je još bolje i tu nema reči. Šta mi smeta: žale se mnogi da kad su na spikerfonu čuju neke zvukove i to se baš često dešava bukvalno pola pola neupotrebljivo što za ovu klasu je nedopustivo iskreno. Ne znam u čemu je problem ali meni ta opcija treba jer 90% razgovora radim tako. Drugo što mi baš smeta je baterija koja jedva da izgura dan bar za sada posle 4 punjenja i dalje nisam nimalo zadovoljan baterijom. Morala je biti bolja. Grejanja nema tj ima al ništa značajno ni u igrama ni ovako. A da nekad iz nekog razloga ne želi da se poveže na wifi dok se ne restartuje a dešava se često. Treće baš je klizav i pod hitno mora neka maska inače ima da ode mnogo brzo bar kod mene koji ne pazim mnogo telefone gde i kako stavljam. Ekran super i po suncu i ovako nema zamerki nikakve. Voleo bi da je brže punjenje telefona jer za sad opet napominjem baterija ne izgura bar kod mene ceo dan ili jedva i to mi baš baš smeta.Ima par bugova sa instagram aplikacijom gde preleti priče za sekund a ne treba ali to je možda do aplikacije same. Sluške nisam otvarao i mislim da ideu na kp jer realno za moje potrebe i xiaomi sluške rade poso. A da jesam pomenuo kolko je klizav ako nisam evo opet kliza se baš baš. Večeras baš uporedjivali fotke sa S22 i definitivno pravi bolesno dobre slike tu ja bar nisam video ništa slično i bolje a možda ima (iphone ne uzimam u obzir jer sam fan androida još čistog uff). Kompaktan je i lepo stoji u ruci nije veliki uopšte čak je idelnih mera. A da face id tj unlock neće da radi uvek kada je loše svetlo danju nema problem i super je ali noću pa nekad radi al nije to to. Otisak radi uvek bez promašaja ali jeste malo sporiji nekad i preko sekunde treba kao da zalaguje ali radi lepo samo eto nije baš brz. Moj nema dva sim slota već će mora da idem esim za drugu karticu isto po meni minus. Sd kartica nije mi mana jer imam gdrive dovoljan. Šta znam za 500e ako prodam sluške nema bolje kupovine definitivno i to mog se kladim u večeru sa bilo kime.
p,s, ludim što ne stavljaju punjače uz mob. to mi je takvo zicarenje da mi je smešno čak.
Iskreno od svega samo mi smeta baterija (i loš spikerfon) što je slaba baš sve ostalo je do modela i prihvatljivo. Al ko voli da se zeza po ceo dan na telefonu igra igre i slično nije za njega osim ako neće da nosi pored sebe i prenosnu bateriju. Svakako ovaj model i nije namenjem hard core igračima igrica na telefonu.
Šta me je najviše oduševilo su kamere koje su al stvarno brutalno dobre al baš baš !!!
Koje sluške za 500e?🤣🤣🤣

Šta mislite o ovim liquid zaštitama za ekran?
Meni to samo treba u suštini za sitne ogrebotine, ništa spec. Bilo bi okej za to?

Uzeo Hama GaN 65w punjač, radi odlično.

Znači uspe da izgura dan. Čitao sam da mu baterija nije jača strana a na 7 pro još slabije

Na 7 Pro lagano izdrži ceo dan, i to na LTE. Ali ako se koristi na maksimalnom osvetljenju, onda baš brzo troši.

Gura dan bez problema, uvek uključen 5G i Wi-Fi.

Eno Pixel 7 na KP za 630 evra. Jel to neka promocija u Mađarskoj pa ga daju jeftinije?

Braca Madjari vestacki prave pad cene da bi ubili trziste, poznata stvar, prodaju telefone ispod zvanicnih cena, povrat pdv-a im zarada minimalna... Pod uslovom da imaju na stanju.
Slicnu stvar sam doziveo pre neki dan, htedoh brze da dodjem do procesora (intel 13700k), Madjar izlistao 508e, u reko top, ne moram da cekam iz Nemacke... Em sto na stanju nema, em sto je cena 540e ako zelim da cekam, ne zelim, poz.

Bas gledam. Nadam se da ce konacno opet napraviti neki manji model sa ovakvim hardverom

Sta vam je sa tim manjim dimenzijama u svakoj temi za mob :) Jel moguce da vam je sve to preveliko, keva moja nije primetila razliku kad sam joj dao Mi9t (imala neki mali huawei Y nesto, pre toga).

Ja sam se pomirio sa cinjenicom da tesko da ce biti flagshipova malih dimenzija... Bar android. Pix5 najlepse lezao u ruci definitivno.

Sta vam je sa tim manjim dimenzijama u svakoj temi za mob :) Jel moguce da vam je sve to preveliko, keva moja nije primetila razliku kad sam joj dao Mi9t (imala neki mali huawei Y nesto, pre toga).
Moguće i zato sam prešao na flip 4 pravo osveženje letnjih dzepova.

7 Pro je taman, možda lošije vidim s godinama, pa mi paše veći mob. 😂

Otidi jednom na klizanje npr sa s22u ili pixel 7 pro u dzepu i bice ti jasno. Jednostavno za mene je to ogromno i ometa mi lagodno kretanje.

Treba da zamenim vremešni Oneplus 8 koji je vreme pregazilo, baterija loša, pregreva se leti, kamera dosta loša.
E sad ono što obožavam je Oxygen i to mi je ubedljivo najbitnije ta fluidnost u radu i mogućnost customization svega.
Da li je za mene Pixel 7 ili 7 Pro?
Da li bilo kakvih bitnih bagova ima u radu, dal se pregreva na suncu olako?
Zadnji Pixel koji sam imao je Nexus 5, iskreno tad nije bio nešto.
Uzeo sam ja i iPhone 13 Pro ali meni je taj iOS debilan sistem radim sporije 5x skoro sve, nema SwiftKey, ali kao sekundarni pozerski telefon zbog baterije ostaje i on za sada.
Otidi jednom na klizanje npr sa s22u ili pixel 7 pro u dzepu i bice ti jasno. Jednostavno za mene je to ogromno i ometa mi lagodno kretanje.
Ne bi verovao koliko ljudi na planinarenju ozbiljni usponi nose S21, S22 Ultra zbog kamere, kupiš malu pederšu u Iglu Šport i ne primetiš telefon.
iPhone ne možeš zimi otključati da ne skidaš rukavice, genijalno sa FaceID

Vrh Dno